hal neresi bilmiyorum gümüs tatlısu balıgımı deniz balıgımı onu bile bilmiyorum tek bildigim cok kucuk olmaları
gümüşün denizde yaşayanıda var tatlı suda yaşayanıda var sen yemek içinmi arıyorsun yoksa yem yapmak içinmi
işin kolayı var sardalya kullan hem rahat bulursun hem iyi yem olur hemde iyi ızgara olur hele bu mevsimde yemede yanında yat
Gümüş balığı kayalık yosunlu midyeli yerlerde sürüler halinde olur, şeytan oltasına da ortasuda elle tutarsan çok gelir, 13-14 yaşlarında şeytan oltasıyla üryan vaziyette yakalardım tadı oldukça lezzetlidir, lüferin kıyıladığında beslendiği 1 numaralı balıktır.
kusura bakma 11 yaşında olduğunu farketmedim. yoksa espriyi anlardın küçük dostum HAL zahmetsizce balık alınan tek yerdir. verirsin parayı alırsın balığı. senin oraları bilmediğim için birşey diyemeyeceğim. ama mutlaka cevaplayan birisi çıkacaktır.
gümüş balığı yarışmada ikinci olmuş balıkmı? gümüş balığını tutman için gırgırın olması lazım. sen şimdi tutabileciğ balıkları tut önce piş sonra ol
sevgili Ege, gümüş balığını kayalık mekanlarda bulunan iskelelerde elinde kepçeyle gezerek avlayabilirsin. ancak kepçenin gözleri fazla geniş olmasın. iskeleleri dolaş, tabi kepçeyi suya rahatça değdirebileceğin kadar alçak olanları. ve dikkatli ol, düşme. iskeleden bakarak gümüş balıklarını görebilirsin. ürkek bir sürü balığı oldukları için hep iskelelere ve kıyılara sokulurlar. kalabalık gruplar halinde ağır ağır gezinirler. biraz deneyerek tecrübe kazanabilirsin. ancak 10 santim boydan küçüklerini suya geri salman daha doğru olur çünkü tavada pişerken erir gider. hayvanı boşa öldürmüş olursun. hadi bakalım küçük avcı...
gümüş balığının senin anladığın anlamda bir avlak bölgesi yoktur. bir kaç üstte yazdığım yazıyı okumanı tavsiye ederim bu soruları sormadan önce.