Izmirde Kiyidan At çek Için Avlak Yerleri Yardimi

Konu, 'Bölgeler' kısmında cedric35 tarafından paylaşıldı.

1. cedric35

cedric35 İSMAİL BAL

Favori Kamış:
    zıpkın
    Herkese Merhabalar Arkadaşlar. Son Zamanlar Da At çek Ile Uğraşiyorum Pek Bi Tecrübem Yok Fakat Avlak Sikintisi çekiyorum Izmir Civarinda Kiyidan At çek Için Yer Tavsiye Edecek Arkadaşlara şimdiden Teşşekür Ederim. Sağlicakla Kalmak Dileğiyle Rastgele.

2. DicentrarchusLabrax

DicentrarchusLabrax Ulaş Çekiç

Favori Kamış:
    At-Çek
    Merhaba,

Eski Foça'da gırgırları bağladıkları limanı deneybilirsiniz. Turna,levrek,mevsiminde palamut yapabiliyor. Ayrıca hemen karşıdaki küçük tahta iskele ile Sahil Güvenlik arasındaki koyu da deneyebilirsiniz. Meteoroloji'nin önüne 3 adet kocaman beton iskele yaptılar. Akşamüzerleri zargana yapıyor. Ayrıca Astsubay lojmanlarının önündeki iskelelerden levrek çıkabiliyor. Aynı yerde yemli olta atmayı düşünürseniz, gece mamun veya boru kurduyla mırmır ve yılan balığı da çıkıyor. Çevrede keşfe açık birsürü ıssız koy var. Fırsatınız olursa deneyebilirsiniz.
    Gümüldür-Özdere-Ürkmez tarafında, bol yağışlar nedeniyle bütün dereler denize birleşmiş durumda. Çamurlu sular denizi de bulandırıyor doğal olarak fakat bu mevsimde özellikle poyraz havayı denk getirebilirseniz levreksiz dönmezsiniz. Sahteyi normalden biraz daha yavaş çekmeniz yerinde olur.
    Seferihisar, Özbek liman içleri de uygun. At-çek ya da yemli ince misina-küçük iğne-kurşunsuz olta kombinasyonu da iş görüyor.
    Çeşme Ilıca, Ildırı balık çiftlikleri civarı da iş yapabilecek yerler. Buralarda at-çekle birşey tutamadım şimdiye kadar ama yemli oltayla güzel balıklar yakaladım.
    Bildiğim&denediğim kadarıyla anlatmaya çalıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Rastegele..

3. cedric35

cedric35 İSMAİL BAL

Favori Kamış:
    zıpkın
    çı teşekkür ederim baya bi yardımcı oldunuz en kısa sürede buralardan bi kaçını deneyip raporumda paylaşmayı düşünüyorum. yardımlarınız için tekrar dan çok teşekkür ederim