izmirde kıyıdan avlanabileceğimiz kayalıksız bir yer varmıdır abiler arkadaşlar??

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ahmet35 tarafından paylaşıldı.

1. ahmet35

ahmet35 ahmet

Favori Makine:
    el oltası
    İzmirde urlada avlanıyorum çok kayalık 10 takımla gidiyoruz eve geldiğimizde 2 3 tanesi sağlam tabi balıkta pek gelmiyor 3 4 saatte 3 ısparoz 1 ufak çupra

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Şamandıralı takım kullanmayı denediniz mi?

Benim avlandeığım yer de çok kayalık bir mekan. Takım bırakmayı bırakın en fazla bir köstek kaybederim. Kayalık yerlerde dip takımı kullanmak hem yemlerinizin görünmesini zorlaştırır, hem debalık yemi kaptığı anda en yakın deliğe girer çıkarması zor olur. Bu yüzden gezer şamandıralı stoperli takım kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.

3. cuneytksk

cuneytksk Cüneyt ALIRVERMEZ

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 2kg
    Arkadaslar Ben Kiyidan Avcilik Yapiyorum Bana Hafif Ve Uzaga Atacagim Makina Ve Kamis Markasi Ve Modeli önerirmisiniz Yardimci Olursaniz Sevinirim Herkeze Bol Sans Dilerim

4. EUPHRATES

EUPHRATES erdem

dsotum bende urladayım burda cok fazla kumluk alan var tam olarak nerde avlanıyorsun?

5. ahmet35

ahmet35 ahmet

Favori Makine:
    el oltası
    urlada demircililer köyü war ama oranın sahılınde hiç denemedim genelde ordan ve çeşmealtına varmadan bi yer war balık hallerini geçtikten sonra orda sen nerlerde avlanıyosun ?

6. ahmet35

ahmet35 ahmet

Favori Makine:
    el oltası
    saol yücel usta bidahakinde onu deneyelim bakalım takıldımı sinir bozucu bi olay onu kurtarıcanda gece gece tekrar bağlıcan o takımı çok zor oluyor

7. onur35

onur35 onur

urlada özellikle devlet hastanesi yolunda olta atarken mutlaka şamandra kullanmalısın. dip oltasında kayaya takılmasa otlara iğne takılıyor. hem şamandralı takımla kupes tutma olasılığın yüksek orada. ve orada oltanı derine atabilirsen kupesler baya iri geliyor.

kayasız bi yer yok izmirde. ama o civarda en az olduğu yer seferihisar benim izlenimime göre. orada da doğru düzgün balık yok ama. kaç defa olta attım sığacıktan da akarcadan da bi kere balına dil balığı geldi. o da 10 cm fln. sanırım yolunu kaybetmişti :) bunlar benim izlenimlerim tabi. izmir kıyılarını daha iyi bilenler mutlaka vardır.onlar daha iyi yardımcı olurlar sana.