İzmirde urlada avlanıyorum çok kayalık 10 takımla gidiyoruz eve geldiğimizde 2 3 tanesi sağlam tabi balıkta pek gelmiyor 3 4 saatte 3 ısparoz 1 ufak çupra
Şamandıralı takım kullanmayı denediniz mi? Benim avlandeığım yer de çok kayalık bir mekan. Takım bırakmayı bırakın en fazla bir köstek kaybederim. Kayalık yerlerde dip takımı kullanmak hem yemlerinizin görünmesini zorlaştırır, hem debalık yemi kaptığı anda en yakın deliğe girer çıkarması zor olur. Bu yüzden gezer şamandıralı stoperli takım kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaslar Ben Kiyidan Avcilik Yapiyorum Bana Hafif Ve Uzaga Atacagim Makina Ve Kamis Markasi Ve Modeli önerirmisiniz Yardimci Olursaniz Sevinirim Herkeze Bol Sans Dilerim
urlada demircililer köyü war ama oranın sahılınde hiç denemedim genelde ordan ve çeşmealtına varmadan bi yer war balık hallerini geçtikten sonra orda sen nerlerde avlanıyosun ?
saol yücel usta bidahakinde onu deneyelim bakalım takıldımı sinir bozucu bi olay onu kurtarıcanda gece gece tekrar bağlıcan o takımı çok zor oluyor
urlada özellikle devlet hastanesi yolunda olta atarken mutlaka şamandra kullanmalısın. dip oltasında kayaya takılmasa otlara iğne takılıyor. hem şamandralı takımla kupes tutma olasılığın yüksek orada. ve orada oltanı derine atabilirsen kupesler baya iri geliyor. kayasız bi yer yok izmirde. ama o civarda en az olduğu yer seferihisar benim izlenimime göre. orada da doğru düzgün balık yok ama. kaç defa olta attım sığacıktan da akarcadan da bi kere balına dil balığı geldi. o da 10 cm fln. sanırım yolunu kaybetmişti bunlar benim izlenimlerim tabi. izmir kıyılarını daha iyi bilenler mutlaka vardır.onlar daha iyi yardımcı olurlar sana.