İzmirde kıyıdan balık avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında UmutAltan tarafından paylaşıldı.

1. UmutAltan

UmutAltan Umut Altan

Herkese selamlar.Ben Zonguldakta yaşıyorum ve yarın İzmir'e gideceğim.Burada istavrit,mezgit şuanda tirsi alıyoruz ve İzmirde daha önce hiç avlanmadım.Acaba İzmir de avlanacak yer var mı?Ve ne balıkları alabilirim?Bilgisi olan üstatların yardımını bekliyorum ona göre oltamıda yanımda getireceğim.Herkese iyi geceler.

2. UmutAltan

UmutAltan Umut Altan

İzmirle ilgili konular var fakat foça tarafı falan deniyor.Merkeze çok uzak olmayan yerler varmı acaba

3. GündüzGezen

GündüzGezen Şenol

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 7-21gr. & Lineaeffe S-Curve Spinning 240 & Shimano Alivio TE 6000 / 360
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FB & D.A.M Quick Effzett FDS 735 & D.A.M 860 SLR Surf
    En İyi Avı:
    Söylemem nazar değer :)
    İzmir'de kıyıdan balık yakalama durumu şuanda sıfır desem abartmamış olurum heralde. Ancak Karaburun veya Foça taraflarında durum biraz daha iyi sanırım ama oralardan da pek iç açıcı haberler gelmiyor.
    Umarım ayağınız uğurlu gelir İzmir'e.

4. aslanbora

aslanbora ümit yeng

Favori Kamış:
    SPRO 2.10 spin
    Favori Makine:
    shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek palazı * 600 gr.
    izmirin her yeri av verir. sen en iyisi izmire geldiğinde bir malzemeci dükkanına gir, hem eksiklerini alır hem de yemlerini temin edersin. bu arada avlak yerleri hakkında bilgi toplarsın. pek çok satıcı sana yardımcı olacaktır.

Her ne kadar yasak alan da olsa MK. Sahil bulvarı boyunca kefal, çupra, levrek vs. pek çok balık av verir. ben daha çok İnciraltı civarını tercih ederim. 100 km. kadar yol yaparım dersen, çeşme liman ç,flikköy arası, Gümüldür bütün sahil boyunca ve Karaburun-Mordoğan bereketli yerlerdir. Foça tarafı bana yabacı sayılır ama orada da iyi bir tekne kiralar ve tekne sahibinin gönlünü hoş tutarsan seni balığın üstüne götürür.

Rastgelsin.

5. kozalak

kozalak Fatih

Favori Kamış:
    tralko-ko karbon soft
    Favori Makine:
    OKUMA Avenger 65 soft
    En İyi Avı:
    1.5 kg Çupra
    Sana sadece şunu söyleyebilirimki foçada kıyıdan avlanamassın öyl bir yosun familyası varki iğneye girdimi ğneyi koparıyor.Foçada kıyıdan avlanabilecek tek yer var oda liman Tabi tekne kiralıyacaksan foça iyidir. Çeşme yide dene derim .reeling