izmirde nerede ne avlayabilirim?

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında gomez08 tarafından paylaşıldı.

1. gomez08

gomez08 güven

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    4.200 gr yayın,2.700gr sazan,2.200gr bekir(tilkiburun)
    selam arkadaşlar. aslında ben tatlı su avcısıyım. tatil nedeniyle izmire geldim. ve tabiki yanımda olta takımımıda getirdim. tatlı suda oldukça iyi tecrübelerim var. fakat bunu deniz balıkçılığında söyleyemem. o yüzden sizlere soruyorum,izmirde narlıderede oturuyorum. buraya yakın nerelerde avlanabilirim ve naslı bir olta takımıyla ne avlayabilirim. bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. herkese rastgele...

2. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Güven kardeşim öncelikle İzmir'e hoşgeldin.:)

Sana en yakın yer Sahil evleri askeriyenin yanı ve 6 evler denilen diğer tarafı oralarda av yapıp oyalanabilirsin zaten gittinmi başkalarınıda görüceksindir.

Takım sorma bende anlamam:D benim malzemelerimi kardeşim hazırlar ben yakalarım:rolleyes: orada yakaladınmı dersen bende VET derim yakaladım;) ama benden daha iyi ve tecrübelileri daha büyük ve çeşitli balıklar almışlardır oradan bilgin olsun,ama yem tavsiye edebilirim.

Boru kurdu ve sülünes kullanmalısın orada bu yemler iş yapıyor.

Bilgim dahilinde bunlar var sana rasgelsin kardeşim ,bişey yakalasanda,yakalamasanda,rapor yazarsan sevinirim.
    Haydi rasgele;) :)

Allaha emanet ol.

3. selimlee

selimlee

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıyıdan3 mt.10cm.suda1200gr.levrek
    slm

inciraltı.sahilevleri ve güzelbahçe sana yakın meralar buralarda onlarca hatta yüzlerce balıkçı arkadaş görürsün zaten yem olarakta Müjdat abinin dediği gibi boru kurdu sülünes ayrıca sübye ,yengeç .mamun gibi yemlerlede avlanabilirsin.bolbol rastgelsin de raporlar görelim inşallah
    ;)

4. themad2

themad2 Serdar

serdar abiye sormak lazım:D

5. gomez08

gomez08 güven

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim. bu akşam ilk avımı yapacağım. kayda değer bir av yaparsam resimleyip sizlerle paylaşacağım. herkese saygılar...

6. gomez08

gomez08 güven

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    izmir civarında balık

selam arkadaşlar. tatil nedeniyle izmirdeyim. burada denizin dışında tatlısu avlakları varmı? bilen birileri varsa lütfen yardımcı olun. çünkü şuan denizden kaydadeğer bir balık çıkmıyor. tatlısu avcılığı gibisi yoktur. nerelerde hangi tür balıklar çıkıyor. yardımlarınızı bekliyorum. herkese saygılar. rastgele...

7. gomez08

gomez08 güven

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    izmirdeyim acil yardım

selam arkadaşlar. tatil nedeniyle izmirdeyim. burada denizin dışında tatlısu avlakları varmı? bilen birileri varsa lütfen yardımcı olun. çünkü şuan denizden kaydadeğer bir balık çıkmıyor. tatlısu avcılığı gibisi yoktur. izmir narlıdere de kalıyorum.nerelerde hangi tür balıklar çıkıyor. yardımlarınızı bekliyorum. herkese saygılar. rastgele...:rolleyes:

8. sedatk

sedatk Sedat

İzmirde tatlı su av yapabileceğin yerler kısıtlıdır.Sirkülere göre av yasağı değilse eğer Gümüldür tarafında Azmak vardır.Sulama kanalının yada derenin denize döküldüğü yer oralarda sazan ve kefal olduğunu duydum.

9. KuTuKa

KuTuKa Halil

selamlar Azmak tatlısuyuna gittim gümüldür de denizatı tatilköyünün yanında kalıyor çok güzel kefaller var ama ben avlıyamadım kıbrıs attım ip aşağıya inince kayaya takıldı.mantarlı lta denedim çok küçük balıklar yakaladım.

sorun şu bu yerde avlanabilmek için nasıl bir olta ve nasıl bir yemleme gerekiyor.

kefal var büyük ihtimallede levrek de var.

10. sedatk

sedatk Sedat

dipte taşlara takılma olasılığı varsa şamandıra lı oltalardan kullanmalısın

11. KuTuKa

KuTuKa Halil

vallaha çekirge ve teyyare lerden yakalayabilirsem sonuca gdebileceğim sanırım.küçük bir kefal yakalarsam levrek şansınıda artırabiirm.

yem olarak ne tavsiye edersiniz.

kefal için ekmek hamuru deneyeceğim birde yakalayabilirsem çekirge.

12. KuTuKa

KuTuKa Halil

arkadaşlar bu haftada yakalayamadım :=) balıklar bu azmakda insanlarla dalga geçiyor.zilli olta atanlarda 1-2 balı yakaladıklarını gördüm.kıbrıs a uğramıyorlar bile çok ilginç balıklar bir tanesini yakalarsam IQ sunu hesaplatacağım.