Usta abilerim ben izmirde oturuyorum.Makineli bir olta alıcam fakat bu kadar cok markanın olması beni biraz tereddütte bıraktı.İzmirde 30 - 40 ytl arası makina alıncak bir bayii ve makina markası önerebilirmisiniz.ben birtek balıklı ovada tekneyle cıkabiliyorum balıga diger yerlerde ise kıyıdan avlanıyorum.Birde çupra için baktım mustad 496 serisi iğne yazıyor bu gayet uygun mudur çipura avında şimdiden tüm abilerime teşekkür ederim..rast gelsin
Mustad, VMC gibi iğneler kaliteli iğnelerdir, avda üzmez seni ama 30,40 gibi bir rakama pek tatminkar makina bulman zor olacaktır, Hele çüpra diyorsun, birde kiloluk geldiğini düşününce....Tekne için el oltası şimdilik al, biraz kalınca olandan, parmak koruyucu edin ve sağlıklı av yap. Kıyıdan OKUMA Travertine 65 iyi makinadır. http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-OKUMA-TRAVERTINE65
Hamit abi kasnak diyorsun dimi el oltası olarak abi ben kasnak kullanmıyorum makineli oltam var zaten. Ben devamlı av yapıyorum benim demek istedigim bu kadar cok çeşitli makine markası varken güzel bişey alayım ve daha verimli av yapayım.Yani amatör bi avcı olarak takım çantam ve diger ekipmanlarım bari bi profesyonele yakın olsun.kopma yamulma aşınma gibi dertlerden kurtulayım