Merhabalar, Profesyonel olarak dalıcılık yapıyorum fakat zıpkınla balık avlama sporuna yeni başladım. İzmir'de zıpkınla balık avı yapılacak yer olarak nereleri önerirsiniz ?
Serhatım hoşgeldin üyelerden dahada yardım gelecektir sende bu kararlılık oldukça sen bu işi yaparsın hemde iyi yaparsın
hııı! bak onu bilmiyorum. sadece yüzerken iri balıkları görüyorum. zıpkıncılığım olmadığı içinde ilgilenmedim ilgilenmedim,yasak olabilir.
"Ayıbalığı" nasıl bir şeydir abiler, yasak bilgisine nereden ulaşabiliriz? Deyiverin hele. Fok'u kastetmiyorsunuzdur herhalde?
Ayıbalıgında beach club oldugu icin orda avlanmak zor ama karaburuna giderken veya geçtikten sonra her koyda avlanabilirsiniz(ayı balıgında av yasak olduğunu orada yaşayan arkadaş söylemisti)
Vayy eminim merhabalar )..iyi avlar ) gel beraber dalalım emin ).....teşekkür ederim, karaburun ve mordoğanı deneyeceğim..zıpkınla balık avcılığına yeni başladım.. kritik önerileri olan var mı ?
Evet ayı balığı aslında ''fok''. hihi Ama bizim bahsettiğimiz Ayı balığı,İzmirin, Mordoğan beldesinde akvaryum gibi,balıklarla beraber yüzülen, harika bir denizi olan bir bölgenin adı. Yani biz fok avcısı değiliz.
Ben de diyorum "nasıl birşeydir?" Meğer Ayıbalığı bir mahallin/bölgenin ismiymiş. Zamanında Zonguldak'ta iken "İncivez" ismini ilk duyduğumda, mağara/dehliz gibi bir yer sanmıştım. Oysa fakültenin hemen yakınındaki semtmiş. Tepelik ve havadar bir yer, yemyeşil.