Ufaktan kendimi tanıtayım. Aslen Kayseri'liyim. Kayseri ve civarındaki birçok baraj ve gölette babamla birlikte avlanırdık. Tabi o zamanlar biz birşey yapmazdık. Babamız olta verirdi bizde suya atardık. Kıyı boyunca onlarca olta dizerdi babam. Bende birinin başına geçer kendi halimce çekip atardım onu. Aynalı sazan çekerdik çuval çuval. Üniversite bizi İzmir'le tanıştırdı. İzmir'i sevdik. Sonra burda aşık olduk evlendik. Bi dahada bu güzel şehirden ayrılamadık. Makina mühendisiyim. İzmir'li birçok kişi gibi Manisa'da çalışıyorum. İş arkadaşlarımla foça civarlarında, diğer arkadaşlarla ve ailemle urla, balıklıova ve mordoğan civarlarında avlanmaya çalışıyorum. Uzun sürelerdir ara verdiğim bu zevkime tekrardan ısınmaya çalışıyorum. Herkese bol bereketli avlar dilerim.
Deniz Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Deniz aramıza hoşgeldin. Umarım burada keyifli vakit geçirirsin. Bu arada Manisa'da hangi firmada çalışıyorsun. Bizde beraber birkaç arkadaş Manisa'da çalışıyoruz.
İzmirde en iyi kıyı balık avı nereden yapılır. Tavsiyeye ihtiyacım var yoksa ava gidecek partner bulmayacam. Çeşme ılıcada saat 17:00-23:30 arası, foçada ve çandarlıda Öğle ve sabah saatlerinde bayagı bi balık besledik. Körfezde nerden olta atmak gerek? bir bilen varsa yardımcı olsun lütfen.