Merhaba arkadaşlar ben Mehmet. İzmirin Buca ilçesinde ingilizce öğretmeniyim. 32 yaşındayım. Amatör balık avı sevdalısıyım. Çevremdeki öğretmen arkadaşlarla beraber genelde Mordoğan, Çeşme ve Foça taraflarına balığa gitmekteyiz. gerçi içlerinde en heveslilieri benim Bazen yalnız kalsak ta bu uğraşıyı imkankar ölçüsünde sürdürmekteyim. Forumda ki güzel dostlukları gördükçe açıkçası imrendim ve neden bende katılmıyorum ki dedim. İzmirde beraber ava gitmek isteyen arkadaşlarla beraber yazın hafta içi sonu farketmez kışın haftasonları beraber ava çıkmayı çok isterim. kendi aracım vardır kimseye yük olmadan güzel ve saygılı her türlü paylaşıma katılabilirim. Genelde bir arkadaşım daha benimle takılmaktadır. Denize birileriyle gittiğim zaman en sevmediğim şey '*** arkadaş getirdin bizi ama balık malık tutamadık' şeklinde serzenişlerdir. Sadece denizde geçen gün bile beni mutlu etmek için yeterlidir. En sevdiğim mekan foçadır (niçin olduğunu hiç bilmiyorum). herkese kazasız belasız bereketli avlar dilerim.
Hoşgeldiniz forumumuza hocam. Ben de buca da oturuyorum çamlıkulede bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapistim, biz de iki kişi genellikle kış aylarında at-çek için foça, aliağa ve mordoğan taraflarına sıklıkla gidiyoruz. Bazen yemli de gittiğimiz oluyor. Mesaj sayınız 10a ulaştığı zaman özel mesaj atabilirsiniz, özel mesajlardan iletişime geçelim. Hoş vakit geçirmeniz dileğimle iyi günler