Ben aslen doğma büyüme Edirne 'liyim Evliyim 34 yaşındayım son 14 yılımı izmirde geçirmekteyim işim icabı seyahatlere çıkmaktayım ve aracımda her zaman takım bulunduruyorum.Ege Bölgesinde bu iş seyahatlerim sayesinde bilmediğim o kadar çok irili ufaklı gölet keşfettim ki zamanla hepsini sizlerle paylaşacağım aralarda bilinmeyen Köy Hizmetleri ve DSİ'ye ait o kadar çok gölet ve avlak varki inanamaz sınız. Edirne yi bilenler bilir bizim oranın yakın ilçe ve illerinde oldukça büyük barajlar vardır mesela Tahtalı barajı oraya çok gittik gençlikte güzel avlar oldu.Sonra Süleoğlu Barajı Aynalı SAZAN'ı meşhurdu bizim gittiğimiz zamanlarda.En iyi avım olan 5,5 kg aynalı sazanı yanlış hatırlamıyorsam Kırklareli'ye bağlı Çerkezmüsellim göletinde tuttum sabahın 5,30'du ve asla unutamayacağım bir avdı belime kadar suya girmiştim yaz olmasına rağmen bayağı üşümüştüm o zamanki şartlarda resim çekme imkanımız yoktu keşke olsaydı sizlerle paylaşabilseydim aranızda olmak çok keyifli daha nice paylaşımlara hep birlikte inşallah tanıdık tanımadık tüm balık sevdalılarına şimdiden hayırlı bol nasipli avlar dilerim forumda 1-2 konu açtım yavaş yavaş ısınma turlarına başladık hayırlısı ile Hepiniz Allah'a emanet olun...