Dün, aklıma esi verdi saat öğlen 14:00, balığa gitmen lazım, hemen arabaya atlayıp yola düştüm, takımlar her zaman olduğu gibi arabanın bağajında hazır asker, yolda adrenalin dolu, doğa dostum arkadaşım Özkan'ı aradım düştük yola bu arada onun ilk balık deneyimi olacak, yani ailemize bir kişi daha katılacak. Düştük yola önce Sahilevlerindeki meramıza geldi, orda yarım saat kadar atış yaptıktan sonra baktık ki vuruş yok yeniden düştük yola, ordan Güzelbahçe derken kendimiz Urla'da bulduk. Başladık güneşin batışında at çek yapmaya ve iki atış sonra Paşa oltanın ucunda aman Allah'ım bu ne heyacan çıglıklarımdan ortalık yıkılıyor, ama Paşa bizi fazla yormadan misaifirmiz oldu Özkan benden ne daha heyacanlı ve kendi tutmuş gibi oldu. Biz bu heyacanı yaşadık darısı tüm arkadaşların başına rastgele Bu arada kamış SHIMANO SHIMANO ALIVIO BX SPINNING 2,70 MT ML, sahte STRIKE-PRO STRIKE-PRO JL-120F SUNİ BALIK 9cm, makine CORMORAN Cormoran Corcast 4Pif Süper Jet 2500 http://img814.imageshack.us/img814/5250/dscf5522.jpg
tebrikler güzel bir anı olmuş sizin için,2ci meranızda erken gelen bir balık sevincinizi tavan yapmışa benziyor
Sevgili Metin, Tebrikler. Ölçü kullanımınızdaki özeniniz için ayrıca teşekkür ederim Sevgi ve selamlarımla...
Başka yerden gördüğümüz mü var sanki. Levrek raporlarının hemen hepsi İzmir menşeili. Bu levrekte güzelmiş, devamına rastgele.
Tebrikler Metin , paşa yakışıklı duruyor.. Nuri abi şunun şurasında 2 ayım var sen ondan sonra seyreyle levrekleri. Tabi yakalayamazsamda yiyeceğim deynekleri
urladan selam maşallahı var paşanın,tebrikler ,urla tarafına yolunuz düştüğünde beraber avlanmayı isterım,kalabakda yasıyorum ben de
Metin Bey tebrikler harika bir levrek... İzmir'de at-çek levrek avını hangi aylara kadar sürdürüyorsunuz? Yani yılın hangi ayları yemli, hangi aylarında sahteyle av yapılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.. Rastgele..
Ahmet Bey ilginize çok teşekkür ederim, İzmir'de yemli ve at-çek her zaman av yapılıyor ama balıkların üreme dönemine de dikkat etmek gerekir. Kullanılan yemler ise genellik boru kurdu, sülünes, madya, mamun oluyor, boru kurdu diğer yemlere göre bir adım öne çıkıyor ama hedefteki balığa göre de değişiyor. Sağlıcakla kalın, oltanızın ucu boş kalmasın rastgele