Merhabalar , Saatlerdir sitede dolaşıyor bilgi alıyorum .Harika olmuş.Bilgi paylaşımları mükemmel.Özellikle biz balık avı tutkunlarına.. Şimdi gelelim asıl konuya İzmirde yaşıyoruz.Eşim ve ben balık avını çok seviyoruz.Paylaşımlarınıza katılım yapmak isteriz.Ancak sitenizde hiç bayana rastlamadım.Oysa balık avı sadece erkeğe özgü değildir ki ..Şimdi burada kalmalı paylaşım yapmalımıyım ? Yoksa sizlerin verdiği bilgileri sessiz sedasız okuyup uygulamaya geçmelimiyim.( sayenizde hiç uyumadan bir saat sonra balığa çıkacağım.Ama sağolun uykusuz kalmaya değdi dogrusu )...
Nihal hanım öncelikle hoşgeldiniz.Balık avı tabiki sadece erkeklere özgü değildir.Burada Sonuçta herkes bildiklerini paylaşıyor ve bilmediklerini öğreniyor.Bu balık hastalığı sizde de mevcut ise neden paylaşım yapmayasınız ki?Belki sizden de öğreneceğimiz, bilmediğimiz çok şey vardır. Paylaşımlarınızı ve av raporlarınızı bekliyoruz,rastgele...
Nihal hanım burası bir aile gibidir aramıza hoşgeldiniz..tabi ki balık tutkusu erkekle özgü birşey değil..benim tanıdığım bir kaç ablam diyeyim artık her hafta sonu eşi veya arkadaşlarıyla deniz olsun,göl olsun giderler ve ben onlardan bilgi alırım siz de bizlerle paylaşmak istediğiniz bir konu ,sormak istediğiniz bir soru olur buradaki değerli ustaların yardım edeceğini biliyorum.Umarım güzel bir hafta sonu geçirirsiniz eşinizle beraber bereketli bir av olur.. bu arada av fotoğraflarınızı bekliyoruz
Nihal hanım hoş geldiniz aramıza.... Dikkatinizden kaçmış olmalı ama sitemizin kurucularından birinin bayan olduğunu söylemeliyim.... Zamanla evinizdeki ortamı aratmayacak bir ailenin bu sitede yaşadığını görünce sizde sevineceksiniz. O yüzden sessiz kalmayıp, sizde konulara katılabilirsiniz...
Hoşgeldiniz. Nihal hanım öncelikle hoşgeldiniz.Burada herkesin ortak noktası balıkavı olduğu için kendinizden çok şey bulacaksınız. Av raporlarınızı merakla bekliyoruz. Rasgele...
nıhal hanım selamlar umarım suanda bol ve bereketlı bır av yapıyorsunuzdur ben de daha sımdı gırdım eve uzun zamandır olmadıgı kadar verımlı bır av gectı mırmır gercı hepsı ,aramıza tekrardan hosgeldınız
hoşgeldiniz nihal hanım. Bende çok yeniyim bu sitede ama bırakılıp gidilecek bir site değil inanın. emeği geçen herkese ve özellikle kurucularına sonsuz teşekkürler.
Hoş geldiniz Nihal Hanım. Siz ve eşiniz izmir'de nerelerde ve hangi tür balık avı yapıyorsunuz veya ilgilisiniz? Saygılar!