İzmirden Merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında Max_izm tarafından paylaşıldı.

1. Max_izm

Max_izm Mehmet

Favori Kamış:
    Okuma salina Seaspin 240cm
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    Herkese merhaba ben Mehmet 29 yaşındayım izmirde fırsat buldukça amatör olta balıkçılığı yapmaya çalışıyorum
    Kısa bi süre önce bu forumu keşfettim ve aranıza katılmadan önce forumdaki arkadaşlık ortamını dışarıdan iyice gözlemledikten sonra aranıza katılmaya karar verdim.. Ve artık bende bu forumun bi üyesiyim herkese tekrardan merhaba tabi foruma katılmamda raporlarını okudukça beyendiğim at-çek avlarıyla meşhur arkadaşlarımız Turgay Karaaslan, Özgür abi , ve Aykut Aytış arkadaşlarıma sonsuz teşekkürü bir borç bilirim tüm deneyimlerini bu forumdaki arkadaşlara aktardıkları için
    Tabi at-çek avlarını okuyupta bende bu avı denemeliyim demiyen yoktur sanırım aranızda tahmin ettiğiniz üzere hemen bende bi takım edinmeliyim dedim ve forumda açılan konuları iyice araştırdıktan sonra

Kamış : Okuma salina seaspin 240cm 10-40 atarlı
    Makina : Okuma Flame 20
    Sahte : River2sea Rover98 , Strike pro JL108f

bu takımı edindim tabi takımı edindikten sonra Turgay arkadaşımızın videolu olarak verdiği ipuçları beynimde kazılı ilk av denemesini 2 hafta önce akşam suyu diyerek saat 16:00 20:00 araları yaptım bir çok takip almama rağmen bir türlü levrekleri yakalayamadım ama fotografını çekmeyi unuttuğum 600gr kadar olan bi kalamarı kandırmış olmakla at-çek av tekniği ile boş dönmemiş oldum ve bu beni çok mutlu etti en kısa zamanda güzel av raporlarımı sizlerle paylaşmak dileğiyle rastgele....

Son düzenleme: 22 Kasım 2010
  2. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Aramıza hoşgeldiniz, yeni takımlarınız hayırlı olsun. Tez zamanda güzel raporlar bekliyoruz. :)

3. Max_izm

Max_izm Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    tekrardan hoşbuldum çok teşekkürler :)

4. ugaroy

ugaroy uğur

Favori Kamış:
    Virax Jaguar 300 cm
    Favori Makine:
    AlbaStar Dynamite 60
    En İyi Avı:
    600 gr Çipura :))
    hoşgeldin arkadaşım umarım bol bereketli avlar yaparsın :)) tabi bize de bırakmak şartıyla

5. Max_izm

Max_izm Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    Hoşbulduk hepimizin bereketli olsun avları bilinçli avlandıktan sonra hepimizin güzel paylaşacak raporları olacaktır :)

6. kadirn

kadirn Kadir

Favori Makine:
    silverstar BR1070
    Aramıza hoşgeldin abim bol bereketli avlar dilerim :)

7. Max_izm

Max_izm Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    Hoşbuldum seninde bol trofeli avlar geçirmeni dilerim...

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Mehmet hoşgeldin.

Her biri bir değer olan sevgili dostlarımızın (Özgür, Turgay, Aykut ve bu disipline gönül vermiş nice güzel insanlar) paylaşımları ile elde ettiğin anlayış ve hassasiyet, eminim senin de arzuladığın başarıları yakalamanda fazlasıyla katkı sağlayacaktır. Şimdiden rastgelsin en güzeline, gönlündeki avlara inşallah.:) ;)