Herkese merhaba ben Mehmet 29 yaşındayım izmirde fırsat buldukça amatör olta balıkçılığı yapmaya çalışıyorum Kısa bi süre önce bu forumu keşfettim ve aranıza katılmadan önce forumdaki arkadaşlık ortamını dışarıdan iyice gözlemledikten sonra aranıza katılmaya karar verdim.. Ve artık bende bu forumun bi üyesiyim herkese tekrardan merhaba tabi foruma katılmamda raporlarını okudukça beyendiğim at-çek avlarıyla meşhur arkadaşlarımız Turgay Karaaslan, Özgür abi , ve Aykut Aytış arkadaşlarıma sonsuz teşekkürü bir borç bilirim tüm deneyimlerini bu forumdaki arkadaşlara aktardıkları için Tabi at-çek avlarını okuyupta bende bu avı denemeliyim demiyen yoktur sanırım aranızda tahmin ettiğiniz üzere hemen bende bi takım edinmeliyim dedim ve forumda açılan konuları iyice araştırdıktan sonra Kamış : Okuma salina seaspin 240cm 10-40 atarlı Makina : Okuma Flame 20 Sahte : River2sea Rover98 , Strike pro JL108f bu takımı edindim tabi takımı edindikten sonra Turgay arkadaşımızın videolu olarak verdiği ipuçları beynimde kazılı ilk av denemesini 2 hafta önce akşam suyu diyerek saat 16:00 20:00 araları yaptım bir çok takip almama rağmen bir türlü levrekleri yakalayamadım ama fotografını çekmeyi unuttuğum 600gr kadar olan bi kalamarı kandırmış olmakla at-çek av tekniği ile boş dönmemiş oldum ve bu beni çok mutlu etti en kısa zamanda güzel av raporlarımı sizlerle paylaşmak dileğiyle rastgele....
Hoşbulduk hepimizin bereketli olsun avları bilinçli avlandıktan sonra hepimizin güzel paylaşacak raporları olacaktır
Mehmet hoşgeldin. Her biri bir değer olan sevgili dostlarımızın (Özgür, Turgay, Aykut ve bu disipline gönül vermiş nice güzel insanlar) paylaşımları ile elde ettiğin anlayış ve hassasiyet, eminim senin de arzuladığın başarıları yakalamanda fazlasıyla katkı sağlayacaktır. Şimdiden rastgelsin en güzeline, gönlündeki avlara inşallah.