1 Adet 300gr Cupra 1 Adet 400gr Cupra 5 Adet 100-300gr Kefal BUNLAR EL OLTASIYLA YAKALADIM YANLIS OLMASIN ... Bide Balik Cifliğinden Agralara Takilan Yaklasik Olarak 10 Kg Manda Göz Allah Razi Olsun Abi Ciftlik Işletenler Hepsi Böle Olsa Sevdim Adami BİDE RAKI ACAM DIYO EVLAT SANA GİTMEMMİ YANINA BUNDAN SONRA HA GAYRET 2 KG CIPRAYA YAKLASIYOM
Aglara Takilan Dediysek Ciftlik Sahibinin Agi ADAM AGINDAKI GUZEL BALIKLARI AYIRMIS BANADA 10 KG MANDA GÖZ KALDI IRI VERDI BANA
Terbikler avınız her daim rast gelsin resimleride varsa bizde görelim bu kuzuları afiyet olsun. Yanlız Ali bey yazılarımızı küçük yazalım lütfen yanlış anlaşılma olmasın büyük yazmak bağırmak anlamına geliyor.Bir ufak hatırlatma onun adı .akı değil bu sitede tekir diye bilinir .
06 Subat 2008 Itibariyle Bugun izmirden Kiyi Oltamin Kaydettikleri resimli [B[/B]1 Adet 300gr Cupra 1 Adet 400gr Cupra 5 Adet 100-300gr Kefal BUNLAR EL OLTASIYLA YAKALADIM YANLIS OLMASIN ... Bide Balik Cifliğinden Agralara Takilan Yaklasik Olarak 10 Kg Manda Göz Allah Razi Olsun Abi Ciftlik Işletenler Hepsi Böle Olsa Sevdim Adami BİDE tekir ACAM DIYO EVLAT SANA GİTMEMMİ YANINA BUNDAN SONRA resım lınklerı burda umarım olmustur
Ai kardeşim bir geldin pirgeldim yakalamışsın yine nasibini sen çamdibinin neresindesin hemşerim biraz yağ çekeyim belki benide balığa götürürsün
abi ben yıldırım beyazıtta oturuyom olur neden olmasın gidelım beraber ben kafam estımı gıdıyom zaten senlede avlanırız ....