Merhaba Saygıdeğer Balık Avı Ailesi. Çocukluğumdan Bu Yana Hep Bilişim İşleri Uğraştım. Taaakii 3 Ay Öncesine Kadar... 3 Ay Önce Şu Anki İşverenim Olan Cenk Abi İle Balık Avına Çıktık. Sabah 4 Sularında Cenk Abinin Kurduğu Kasnaklı Çipura Takımı İle Balıkçılığın Ne Kadar Sıkıcı Olduğunu Düşünüyordum. Taaakii O İlk Dokunuşa Taaakii O İlk Lidakiyi Çektiğim Ana Kadar Yaklaşık 3 Aydır Sitenizden Bir Çok Bilgi Edindim. Raporlarınızı Büyük Bir Merakla Gözlüyorum. Bende Balık Avcılarının Arasına Katıldığıma Göre ( Acemi ) Devamlı Takip Ettiğim balikavi.net Sitesine de Katılmam Gerektiğini Düşündüm. Genellikle Zeytineli, Ildır, Gerence Bölgelerinde Avlanırım. En Son 29 Ekim Tarihinde Yarım Kiloluk Deniz Çipurası, Yaklaşık 1 Kilogramlık Kefal ve 1 Tavalık Isparoz Çektim. Merakla İzlediğim Raporlarınızın Arasına Bende Raporlar Eklemek, Daha Çok Bilgi Edinmek İstiyorum. Aranızda Olmaktan Mutluyum. İlk Raporumu Muhtemelen Pazar Akşamı veya Pazartesi Günü Vereceğim. Saygılarımla Rastgele
Hoşbuldum Arkadaşlar Teşekkürler İlginiz İçin. Faruk Abi Boşver Ildırı 29 Ekimde Zeytineli Güzel Kalamar Yaptı. Ben Atamadım Ama Oktay Abimiz Var. 6 Tane En Küçüğü 25cm'lik Kalamar Aldı. Müsaitsen Uğra Derim Ich habe eine türkische Saygılarımla