ben ercan foruma yeni üye oldum izmir göztepede oturuyorum 21 yaşindayim ege üni su ürünleri 2. sinif öğrencisiyim balikçilik konusunda gerçekten öğrenmem gereken çok şey var hani okulda teknik bilgisini aliyoruz işin ama ben ayni zamanda usta bi balikçi olmak istiyorum kücükten beri merakliyim ama ustalarla tanişma firsatim ne yazik ki pek olmadi bu site bişeyler öğrenmemde baya bi yararli olacak sanirim ayrica izmir civarinda ki arkadaşlar abilerle de birebir tanişmak isterim her türlü organizasyona açiğim hepinize rastgele
Aramıza hoş geldin.Keyifli paylaşımlar.Senden de öğreneceğimiz,seninde bizden öğreneceğin bir çok şey olacak.
Ailemize hoşgeldin Ercan, bu sitedeki insanların nekadar güzel ve paylaşımcı olduğunu hemen göreceksin... Burada herkesin birbirinden öğreneceği şeyler var, bu işin eğitimini almış insanların da bizlere katacağı çok şeyler var tabiiki, bu da sana biraz daha sorumluluk yüklüyor tabii Gözün korkmasın ödev vermeyeceğiz Tekrar hoşgeldin keyifli paylaşımlar...
çok teşekkür ederim ilgi ve alakaniza hoşbuldum bugün derslikler urladaydi firsattan istifade yanimda olta götürdüm 4 tane el kadar mirmir tuttum ilk mirmirlarimi almiş bulunuyorum ya bilmiorum sadistlikmi ama o balik oltaya yakalandiğinda çekerken hani biliosun ya böyle bişey gelicek kücük yada büyük tahminde bulunuosun acaba kaçacakmi die hafif bi korku ve heyecan sario insani eline alana kadar hep bi kaçacak korkusu işte o heyecan insani haketen kendinden alio onca sabir onca emek o baliği çekerkenki heyecana değer bence gerçekten sizden öğreneceğim çok şey var ..
Ercan öncelikle aramıza hoş geldin. Çok şanslısın arkadaşlıkların en kolay pekiştiği ve iyi bir ekibin bulunduğu bir şehirdesin Madem öğrenmek için buradasın, buyur bakalım, burada alfabenin "A" sı şu linkten başlar Kolay gelsin http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskil...20080821-6.htm
Ercan Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.