Merhaba Ben Muhammet Ali siteye çok önceden kayıt olmuştum fakat şifremi kaybetmiştim.Neyse artık sorun değil buldum. balıkavı.net süper bir site ve harika ustalar var o kadar çok şey öğrendim öğrenmeye de devam edeceğim inşallah. Bana gelince İzmir deyim, öğrenciyim yaşım 18[Sitede 2 yıl geri olarak olmuş düzeltilirse sevinirim] .Denizi çok seviyorum.Süper bir rahatlık veriyor bana.Sıkıldığım zaman gider kıyaya otururum denizin sesini dinlerim o derece seviyorum yani.İlköğretim zamanlarımda el oltası ile atmaya başladım.Fakat sonradan, özendiğim halde ilgi gösteremedim.Geçenlerde tanıdığım bir ağabeyim balığa gidiyoruz gel deyince kendimi ilk balık malzemeleri satan dükkanda buldum ve makineden hiç anlamadığım için geçici olarak ucuz bir takım aldım. Araştırdım ve çok çeşitli makineler olduğunu gördüm. Genellikle, kıyıdan atmak istiyorum forumu dolaşıp tavsiyelere göre kafamda bir olta belirleyip suyla buluşturmak için can atıyorum resmen. Önce site kurucularına daha sonra paylaşımını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Saygılar İzmir'den bir genç
muhammet hosgeldın 3.00 metre cıvarı bı kamısla sılvestar marka bı makına baslangıc olarak ısını gorur dıye dusunuyorum....aramıza tekrar hosgeldın