Tüm balıkavı.net ailesine selamlar. Ben Özkan, İzmirden foruma katılıyorum. Uzun süredir fztyasin in üye sayfasından forumu takip ediyordum, Reel28 Ümit'in tehditlerine dayanamayıp sonunda ben de foruma katıldım Güzel paylaşımlarda bulunmamız dileğimle herkese rastgele...
Hoşgeldin ortağım, sonunda yola geldin de kendi üyeliğini açtın artık benim sayfamdan uzak durusun heralde Bol trofeli avlar dilerim (tabi ben yakaladıktan sonra)
Özkan Hoşgeldin, Çok güzel yapmışsın iyide kıyamet koparmasın ünvan ve Logo demedi deme bak. Ayrıca otobüs firmaları gibi olmuşsunuzda Balıkçılığında Reel gibimidir onuda merak etmekteyim ayrıca......
Volkan abi teşekkür ederim hoşbulduk, bende kendim üye olmadan sizi bol bol yasinin sayesinde tanıdım. Avatar resminin aslı bana aittir sanırım buralarda takılan reel diye bi arkadaş varmış benden çalmış resmi Adı üstünde Hasreel benim Hoşbulduk Gökhan teşekkür ederim, Bensiz su içmeye bile gidemez yasin İnşallah tanışmak nasip olur seninle de Evet ta kendisi oluyor Özreel hasreel canreel vb. hepsinin telif hakkını aldım bile :laughing: :laughing: Ali abi zaten otobüs firması gibi olsun diye yaptık İzmir-Şakran arası seferlerimiz başlamıştır Teşekkür ederim Teşekkür ederim hoşbulduk Zaten amacımız sabaha kadar geyik arasıra da av (pek başarılı olduğumuzu söyleyemem o konuda )
Hoşbulduk sahteci (sahte balık değil yanlış anlaşılma olmasın) reel hemen çalmışsın avatarımı ve profil yazılarımı Hafta sonu bazuka gibi levrekleri alınca bu söylediklerini hatırlatırım ben sana:laughing: :laughing: Senin kamış ve makinaya ellerimi sürüp, kolandan bi kaç bardak fondip yaptıktan sonra gelen balıkları sen gör
Teşekkür ederim hoşbulduk Zaten amacımız sabaha kadar geyik arasıra da av (pek başarılı olduğumuzu söyleyemem o konuda )[/QUOTE] uyku konusunda seni başarılı bulan arkadaşlar var
uyku konusunda seni başarılı bulan arkadaşlar var[/QUOTE] Abi o söylenenler tamamen hurafe inanmayalım söylentilere
uyku konusunda seni başarılı bulan arkadaşlar var[/QUOTE] sen merak etme abi ben yattığım yerden geyikte yaparım balıkta tutarım hatta geyiği bile tutarım..:laughing: :laughing:
sen merak etme abi ben yattığım yerden geyikte yaparım balıkta tutarım hatta geyiği bile tutarım..:laughing: :laughing:[/QUOTE] Bu geyik hayvanını hangi takım ile tutuyoruz acaba bilgi vereck arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iğne takım beden vs gibi yazılırsa memnun olurum...
Bu geyik hayvanını hangi takım ile tutuyoruz acaba bilgi vereck arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iğne takım beden vs gibi yazılırsa memnun olurum...[/QUOTE] Abi mantarlı gezer kurşunlu 6 numara düz iğne ile tutuyoruz tırnak boyundan azcık küçük başka iğneler de olur. Tutmadan önce deliksiz bir uyku şart yem olarak kokoreç kullanıyoruz biz ama yöreye göre değişir mesela balık ekmek takanlar da var. Hatta bizim memlekette bir torba şalgam suyu takılıyor oltaya Bu konuda yazmış olduğum makaleler var abi tasagamiye benzer:laughing: geyikgami yakında makaleyi yayınlarım