Merhaba hobidaşlarım, Ben İzmir'den Hakan, yaşım 28. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum, üye olmak bugüne nasipmiş. Av merakım yaklaşık 1 yıl kadar önce başladı ve büyüyerek devam ediyor. Siz değerli hobidaşlarımın tecrübelerinden faydalanarak avlarımın daha güzel ve zevkli geçmesini temenni ediyorum. Hepinize rastgele.
hoşgeldin hakan, bende izmirden Esen .Bende uzun süredir siteyi takip ediyorum izmirden insan görmek sevindirdi. Nerelerde av yapıyorsun?
Hoşbuldum, Esen. Genelde Ahmetbeyli, Gümüldür, Özdere taraflarına gidiyorum. Daha biraz önce geldim avdan. Ama Levrek yoktu bugunde.
Hoşgeldiniz Ben de bu sene o bölgeye yoğunlaşmayı düşünüyorum nasipse. Güzel raporlar görmek ümidiyle.. Rastgele.. :thumb:
İzmirden amatör balıkçı Arkadaşlar selamlar, Bende izmirdeyim. Az da olsa amatör balıkçılıkla uğraşmaya çalışıyorum. Balık tutma konusunda da çok tecrübeli değilim ama forum dan okuyarak internette araştırarak birşeyler yapmaya çalışıyorum. Özellikle spin ile balık avı konusu ilgimi çekiyor. Tecrübelerini paylaşacak beraber balığa gidebilecek arkadaşlar bana ulaşabilirseniz çok sevinirim.
merhaba arkadaşlar ben alper izmirden. yaklasık 4 ay önce izmire yerleştim daha önce iskenderunda avlanıyordum iskenderun ve izmirin avlanma şekilleri çok farklı. beraber avlanabileceğim birileri ile tanışablirsem sevinirim rasgele...