Merhaba değerli dostlarım İçimde kopan fırtınanın sesini dinleyip, kendimi koyuvermiştim denizin yanı başına Rüzgarın saçlarımı okşamasını özlemiştim,köpüren dalgaların saf beyazlığını ve sesini Gecenin kayan yıldızlarını gök yüzünde görmeyi özlemiştim. Bir tutkunun peşinde koşan ben.. Denizlere sevdalı yine ben. Hayatın tadı iyot kokusu. Ellerimden çıkmayan balık kokusu. Kalbimden hiçbir zaman çıkmayan balık tutkusu. Bir çok arkadaşım belki bilir beni yani eskiler, İlk üye olduğum forum balık avı net ama bu zamana kadar paylaşımda bulunmamıştım kısmet bu zamanaymış sevgilerimle.
Seni eskiler hepimiz tanırız Rıdvan kardeşim, hoş geldin, sana burada da keyifli paylaşımlar dilerim, sevgiler, selamlar hoşça kal.
Orhan Abi ile tanışmışsan ne güzel. Artık sürekli bekliyoruz balık maceralarını. Rastgele diyorum. Orhan Baba sana da sevgiler.
Hoşbulduk Orhan baba inşallah en keyifli paylaşımlar olur,sivriceye selam inşallah yine bir gün görüşürüz sevgilerimle. İnşallah Erdinç abi yola devam maceraya devam sevgilerimle. Hoşbulduk Alperim inşallah elimizden geldiğince bir şeyler yapacağız sevgilerimle. Hoşbulduk Gürel kısmet tabiki sevgilerimle.