merhaba arkadaşlar, İzmir'den tekne ile balık avına katılmak istiyorum. Bu konuda oluşmuş nezih gruplar varsa katılmak isterim. Eğer yoksa Karaburun'dan çıkacak şekilde bir organizasyon yapmayı planlıyorum..ve bunu en az ayda 1-2 kere düzenli hale getirelim derim.. yol+tekne kirası+öğle yemeği+yemlerin maliyetini katılım sayısına böleriz diye düşündüm..ne dersiniz..
biz bunu her hafta yapıyoruz bende varım yer olarak çeşme süper aynı zamanda foçada ideal dedimya ben varım yapın organizasyonu
Gayet güzel olur,bununla ilgili daha önce de başlık açıldı hatta Nuri Ağabey in konuya el atması ile bir canlanır gibi oldu ama kapandı gitti .Bu konuda İzmir biraz pasif kaldı galiba...
Arkadaşlar çok kişi olmasına gerek yok zira küçük tekneler ile 4 kişi veya daha fazlada gitme olasılığı vardır. Hafta sonu olmak kaydı ile ben varım.
Daha önce gerçekleştirilmiş orglara bir bakmak lazım. Nasıl olmuşta olmuş diye? Olay şu: Gidip bir tekne ile ücret, yer, saat kişi sayısını anlaşacaksın. Sonra gelip forumda bir başlık açacaksın ve; şu yerde, falan tarihte, şu sayıda kişi, bu miktar ücret ile katılmak isteyenler listeye ismini yazdırsın. İletişim bilgilerini versin, benim de numaram bu. Org tarihi en az iki hafta sonrası olacak o zamana kadar durumu netleştireceksiniz hepbirlikte. Sonrası? Sonrası işte oldu bir org. Hepsi bu kadar.
Nuri Ağabey,sen olmasan biz ne yaparız. Zannedersem en sonun da bizim buradan yapamadığımızı sen oradan organize edip,bizi balığa göndereceksin
Şubatın 10 ile 20 arası ben olmayacağım bu tarihlerden sonra organizasyon oursa ben katılırım yer olursa gelmek isteyen arkadaşlarım var beraber geliriz.Bir kişinin tekne ayarlaması gerekiyor. bu konu çözülürse kişi sayısı tamamlanır.Sizlerden gelecek cevabı bekliyorum.