Adım Ali İzmirde yaşıyorum End.Elektronik Teknikeriyim.Bir arkadaşımın sayesinde amatör olarak balık avı merakım başladı,video ve fotograf görüntüleri beni hep heycanlandırmıştır.En çok sevdiğim yemek türü ise tavada çupraya bayılıyorum yagına bile ekmek banıyorum.Şimdilik bukadar tüm arkadaşlara selam olsun rastgele...
Resimlerdek üyelerin Tuttugu Baliklara Baktikca Acaba Bende Böylebişey Yakalarmiyim ümiydiyle çiktim Yola Hep Boş Döndüm Bu Iş Kiyidan Biraz Zor Görünüyor Yada Ben Bilmiyorum Pek Bilmediğim Kesin Bazan Yanimda Balik Tutmaya çalişan Abilerimiz Oluyor Eski Topraklardan Belli.kuruttular Denizi Kuruttular Deyip Yakariyordu şimdi Anliyorum Böyle Güzel Resmleri Sadece Resimlerde Görceğiz Anlaşilan
Arkadaşlar Izmirde Balik Tutmak Için Orgnizasyonlar Düzenliyorlarmi Hani şöle Ailenle Birlikte Katilabileceğin Bi Organizasyon Varmi Bildiğiniz
Var arkadaşım..her cumartesi pazar çeşme ve sığacıktan herşey dahil balıkavı turları var..ikisinede katıldım,ikisinide tavsiye ederim..Ayrıntılı bilgi istersen paslaşırız yine
İzmir'in belli noktalarından sabahın çok erken saatlerinde (04.00 gibi) alıyorlar..Otobüsle limana kadar yolculuk,limandan 06.00 gibi hareket,13.00 gibi öğle yemeği,18.00 gibi limana dönüş,daha sonra tekrar geldiğiniz otobüsle bindiğiniz noktaya kadar transfer...Bunların hepsi için 35-40 lira gibi cüzi bir ücret alıyorlar..Balık olarak mercan,çipura,karagöz,fangri,gopez,izmarit gibi balıklar tutuluyor,derinlikler 45-60 metre arası oluyor genelde,takım karışması riskine karşı min. 100 gr iskandil kurşun mutlaka alın..sülünez süper iş yapıyor başka hiçbir yeme gerek yok..Hiç abartmıyorum her seferinde 2 kişi olarak 4-5kg üstünde balık alıyoruz yani oldukça bereketli oluyor...Başka sorunuz?
Bu buca üçkuyulardan kalkar,şirinyer,üçyol,hatay istikametinden otobana ve çeşmeye gider,şu ara çeşmedeki tekneleri bakımda olduğu için sığacık limandan kalkıyorlar,kesinlikle tavsiye ederim...35 lira yol+öğle yemeği+tekne.. Diğeri ise halen çeşmeye çalışıyor,karşıyaka tarafından kalkıyor sanırım...diğer turun sunduğu tüm imkanları bunlarda sunuyor,fiyatı 40 lira..Bu turla henüz ava çıkmadım ama giden arkadaşlarım iyi olduğunu söyledi..amatörbalıkavı yazarsan arama motoruna karşına ilk bunlar çıkıyor zaten..telefonu şu an aklımda değil... Edıt:adminim umarım mesajı ticari bulup silmezsiniz,kesinlikle herhangi bir çıkarım yoktur. Numarayı özelden attım