Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım İzmirde oturupta dıştan takma motor almak isteyen kişileri birlikte satın almayı öneriyorum. Yani birden çok motor almayı. Ben 1 adet 5 HP Parsun yada Mercury motor almayı düşünüyorum. Eğer benim gibi motor almayı düşünenler varsa irtibata gecelim. Alıcağınız motorun beygir gücü önemli değil. Sadece farklı markada olsa aynı satıcının elinde olan bir motor olması lazım Birden çok motor alırsak satıcıdan indirimli bir fiyat alabiriz. 2-3-4 ve hatta daha fazla adette motor almak isteyen kişi olursada topluca uygun fiyata alım gerçekleştirebiriz.
Bende 5 hp Parsun düşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum. 1 ay kadar sonra bir durum söz konusu ona göre alıp alamayacağım belli olacak. Bot+motor yapmayı düşünüyorum. 50$ bile indirsek fayda faydadır ama dediğim gibi şu anda %90 almayacağım gibi. Bana güvenme bu hususta yani.
Deniz Bey ; Şu ilana bir bakın derim sizin aradığınız motor hem de izmir de http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...kma-motor-garantili-kisa-saft-118694069/detay
Kusura bakmayında konuma mesaj yazıp daha sonra konumu okumuyorsunuz. Parsun motorla ilgili sorunalrımı yazdığım konumada mesaj yazmışsınız. sorunuz ne oldu diye ben neler yaptığımı yazdım. Siz toplu halde motor alımı konumun tarıhı once parsun motor sorunalrımı yazdığım konunun ilk mesajının tarihi daha eski olamsıan rağmen soruyorsunuz? tuaf sorular bunlar. 5 Hp prasun motor almıştım. Kimseyede tavsiye etmem. Onu sattım Şu anda 9.8 2 zamanlı bir Tohatsu Sıfır motorum var