İzmirliler Önemli

Konu, 'Genel Konular' kısmında Muharrem_Gunes tarafından paylaşıldı.

1. Muharrem_Gunes

Muharrem_Gunes Muharrem Güneş

Favori Kamış:
    Shekspeare Ugly Stik Lite 1.98 M,Shimano Vengeance Sea Bass 2.40 10-50 Gr
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20,Shimano Stradic 3000SFD,Shimano Exsence CI4 3000M
    En İyi Avı:
    Levrek 1000gr - 1200gr arası.Diğerlerini yazmıyorum.Levrekte hırs yaptım.
    Sevgili izmirli forum arkadaşlarım.Dün Saat 14:30 suları belediye otobüsü ile sahil şeridinden Üçkuyular Garajina gitmekteydim.Göztepe köprüsüne gelmeden 50 civarlarında bir kişinin yanında küçük jeveratore benzer bir kutu gördüm.Denizden sanki misina çeker gibi kablo çekiyordu.Biraz evhamlandım bu adam ne yapıyordu diye.Aklıma denize küçük çapta da olsa akım verip balık yakalama amacı güttüğü gelmedi değil.Otobüsle gittiğim için rahat inceleyemedim.Böyle denk gelen varmı.Yada böyle bir şeye cesaret edebilirler mi?Ben Alaçatıda yaşamaktayım ve çok sık İzmire gidemiyorum.Duyarlı arkadaşlara duyurmak isterim.

Gördüğüm kutu malzeme kutusu değildi bundan eminim ve çektiği misina değildi.Halatta olamaz çünkü kıyıdan adam niye halat atsın.Tamam belki sepet bağlıdır ucunda ama bu sefer o kutu neydi?O kutu en basitinden ups(Geçici elektirik kaynakğı)e benziyordu hatta daha büyüktü...

Saygılarımla:confused:

2. OMMG

OMMG OKAN

Ben Göztepe de oturuyorum ama bahsettiğin gibi bir şey hiç dikkatimi çekmemişti,uyarın için teşekkürler.Gelip geçerken daha dikkatli olacağım...

3. CAPAMARKA

CAPAMARKA sinan susuzdede

Karsiyaka ya elektrik akimi veriyordu mutlaka : )