Perşembe günü arkadaşla Karadeniz sahillerinde levrek peşine düşmüş fakat hem mera bilmememizden dolayı hem de dev dalgalardan tırsıp doğru düzgün olta atamamıştık hihi Kerpe, Kefken ve Cebeci'de dolaştık, Pembe Kayalar'ı gördük ve oralara ilk defa gittiğimizden dolayı en azından keşif yapmış olduk. Bu meyvenin adını bilen var mı? http://www.youtube.com/watch?v=iPb-FaLTPLk İzmit'e döndüğümde yaptığım ilk iş forumdaki raporları okumak oldu, körfezde dişlileri alan alanaydı, raporlar havada uçuşuyordu. Bu akşamüstü hemen attım kendimi sahile ve fazla olmasa da 2 adet dişliyi kandırmayı başardım.
Tebriklerde ben öyle ahım şahım dalga görmedim karadenizde,demekki patlak hava görmemişsiniz aslında tamda levrek havası ve dalgaları varmış.Lakin karadenizde levrek için olta atılacak yer çok azdır. kırmızılı turunculu meyve halk arasında orman çileği diye bilinen aslında ismi kocayemiş olan meyve(1.foto),diğeride kurt bağrına benziyor ama tam emin değilim(2.foto)
Teşekkürler.. Dediğiniz gibi daha önce patlak hava görmedim hatta Karadeniz'i bile görme(miş)tim Ege çocuğu olduğumuzdan genelde sütliman denize sallardık oltaları, şimdi bu insanı yutacak gibi gelen dalgaları görünce afalladık Bir de fotolarda sakin kısımlar çıkmış, açığa bakan tarafları çektiğim başka bir video daha vardı ama onu aradaki özel görüntüler nedeniyle koyamadım, oralar felaketti. Ara ara fırsatını bulduğumuzda atçek denemeleri yaptık ama sonuç alamadık. Yalnız silikonlarımı denemek için çok iyi bi fırsat oldu, yeni aldığım savagear sahteleri ve diğer silikonları denedim, aksiyonları mükemmeldi. Evet, orman çileği (kocayemiş) dediğiniz meyve aynı çileğe benziyordu.. Bunu da öğrenmiş olduk, teşekkürler.
en yukardaki emyvanın iki ismi var biri koca karı yemişi diğer ismi ise cennet meyvası.... alttaki... yabani.. üzüm.. ismi aklımda deil.. ama ... ilaçlıktır... eee kefken cebeci.. güzel yerdir... orada... çok güzel kalkan çıkıyor... haberinize....
arkadaşım tebrikler. bende spin takımı mı ve sahtelerimi hazırladım 4-5 defa bağırganlıda deneme de yapmama rağmen hiç bir balı kandıramadım. izmitte nerde aldın bunları söyleyebilir misin? bende gidip denemek istiyorum.
Teşekkürler zait abi ben de çok memnun oldum. Aydın abiyle mırmır olayını kime söylediysek inanmadılar olur mu öyle şey dediler yetişememeniz kötü olmuş
Teşekkürler karşı taraftan aldım başiskele gölcük karamürsel taraflarını deneyebilirsiniz. sabah hava aydınlanırken ve akşamüstü gün batımında lüfer yapabiliyor.