Biraz gecikmelide olsa bu raporu vermek istedim. Uzun zamandan beridir birazda ihmalkarlığımdan ve daha önce kullandığım programın sorun çıkartmasından dolayı resim yükleyemedim. Bazı avlarıda pas geçtim. Şubat ayında oldukça soğuk bir havada yaptığımız hem çapari hemde yemli istavrit avımızdan bazı görüntüleri şimdi veriyorum. Yer değirmendere açıkları Takım 10 iğneli istanbul boğaz çaparisi Beş iğneli yemli 6 no siyah çapraz iğneli takım Yem tuzlanmış karides ve boru kurdu. derinlik 30-35 metre kanal Resimde balık partnerim teknenin reisi seyhan abi.
İstavritlerin yanına referans ölçek olarak su şişesi kapağı kullanma fikrine bayıldım Her zamanki gibi bilginin özünü veren bir rapor olmuş Eline emeğine sağlık, dahasına rast gelsin Bülent abi
Arkadaşlar teşekkür ederim. Kışı balık tutarak geçirdik. Şimdide hastalıklardan başımı kaldıramıyorum.Yani bu zevkin bedelini ödüyorum.Dikkatli olmak lazım.Sinüzit, faranjit, romatizma, kulak hepsi aynı anda üzerime çullandı.
bülent abi istavritle falan uğraşmazdın sen , ne oldu böyle en son elinde trofe sinaritler vardı ,bırak bu istavrit işlerini selamlar saygılar.........sakın arayıp sorma devamlı kendini gizlemeya devam et bu arada............
yok be cem gizlenmiyorum. Kışın balık işleri biraz zor oluyor. Çanakkale denemesi bu sene fos çıktı. Kışıda izmitte ara ara çapari ve yemliistavrit ile geçirdik. Balık olamyınca yapacak bir şey yok. İstavritte yabana atılacak balık değil. Yeme anlamında söylüyorum. Kuru fasulye gibi zamanı yok her zaman yaniyor. Birde maksat olat atmak biliyorsun o duygu tarif edilemez. Ucunda sinarir olmuş yada istavrit. Gerçekten ben öyle bakıyorum. Benim sağım solum belli olmuyor aklıma estimi soluğu derede yada barajda alıyorum. Netice de şimdi hastayım. Bir türlüde iyileşemiyorum. Yedik soğuğu olacağıda buydu. Cem birde babam hasta durumu iyi değil yaklaşık dokuz aydır devamlı hastane ev gidip geliyoruz. Zor bir hastalığı var. Siroz. yaşayanlar bilir gerçekten çok zor bir hastalık ve çaresi yok ilacıda yok. bekliyoruz kısacası. İşte böyle olunca fazlada ortalıklarda gözükemiyorum. Yinede geceleri biraz buradan haberlere bakıyorum. yazışıyoruz kafayı anca dağıtıyorum. Kardeş durum böyle görüşmek üzere.