tüm forum sakinlerine öncelikle selamlar.. 29 Ekim sabahı İzmitli dostlar ve abilerimle birlikte ''balık bahane sohbet şahane'' diyerek sabahın erken saatlerinde avlakta buluştuk.. mırmır av vermeye başlamıştı bile ama ben sabah suyunda lüfere bir bakayım dedim iyikide demişim,spin takımımı kurup atışlara başladım.. daha ikinci atışımda bu sezon ki ilk spin denememde ilk lüferimi kıyıya 1 metreden az bir mesafe kala kandırmayı başardım..lüfer 31 cm gelmiştir.. bu hevesle atışlara 1 saat kadar daha devam etsemde başka vuruş olmadı etrafımda alanda olmadı ve yemliye dönmeye karar verdim.. kısmetimde bir tane de mırmır varmış ve 2 tanede iyi vuruşu dipteki ilişkenlere takarak kıyıya alamadım.. bu avda Erhan abi,Özkan abi ve arkadaşı Deniz abi,işyerinden dostum Şahin ve yeni tanışma fırsatı bulduğum Selçuk ve Hasan eşlik ettiler.. herkes az çok nasibine düşeni aldı ben öğlen gibi döndüm Erhan abiler daha devam ediyorlardı bakalım neler olmuş benden sonra raporlarını bekliyorum.. birde diyemeden edemiycem şimdiye kadar yediğim en lezzetli mırmırdı nedendir bilmiyorum sanırım dönemsel bir durum genelde yavan olan mırmır eti çok hoşuma gitti bu kez herkese iyi ve keyifli avlar dilerim,dişli maxrap 17cm,mırmır boru kurdu ile alınmıştır..
tebrikler, körfezde lüferin av vermeye başlaması sevindirici bir haber. Birde mahsuru yoksa hangi renk kodu ile aldınız? Bende maxrap 13-15 liği ile lüfer avlıyorum. 17 leri levrek için saklıyordum.. demek zuladan çıkarmanın zamanı geldi
teşekkür ederim Ünal kardeş geçen yılki gibi bir akını beklemekteyiz inşallah gerçekleşir herkes payına düşeni kısmetini alır.. ben fhc renk kodu ile aldım emin ol bir çok kişi 17 cm liğin büyük olduğunu ve iş yapmayacağını söylesede ben toplamda 3 yada 4 defa kullandığım bu sahtemle 4. balığımı aldım aynısının 13 lüğüde var onu sarıkanatlara saklıyorum bu ara çıkan balıklar 30 cmin pek altında değiller.. daha iyileri senin olsun hayırlı günler..
Haklısın övünç her nekadar birlikte olsakta yinede burdanda tebrik edeyim, bende bildiğin gibi 1 mırmır birde bonus mırmır ve güzel bir izmaritle günü kapadım, Senden sonra bir değişiklik olmadı bizde döndük, mırmır demek pek lezzetliydi.. afiyet olsun, ben daha denemdim buzlukta yerlerini aldılar, bir iki daha ilâve yaparsak anca...! daha güzel avlarda birlikte olta sallamak dilek ve temennisiyle, Selâmlar...
daha başlığı görünce Allah biliyorya aklımdan sen geçtin geçen senede böyle bi raporun vardı sanki körfezde başka kimse yokmuş gibi ellerine sağlık kardeşim bereketli avlarının devamını dilerim daha iyileri rast gelsin sağlıcakla kal arayı açma
vay Sabri abim selamlar.. ve teşekkür ederim bu yıl ki ilk lüfer denemesi sonuç verdi ve de umut aşıladı bana bu sezon için inşallah devamıda gelecek.. kalbin temiz abi ne diyim devamının bereketi seninle olsun Allah a emanet ol selamlar abi..
teşekkür ederim Erhan abi zaten önemli olan bir araya gelebilmekti balıklar da bu işin bonusu oldu.. taktırdığımız balıkları alabilseydik daha da iyi olacaktı ama malesef o gün biriken ilişkenler şansımızı azalttı ama en azından mera halen verimli onu anlamış olduk denemek lazım yine o noktadan.. görülşmek dileğiyle sağlıcakla kal abi..
rastgele övünç tebrik ederim kardeşim bende bu sene güzel balık alıyorum inşallah daha iyi olacak körfezimiz bu sene çok güzel
Övünç gayet güzel olmuş tek olsun bizim olsun. her zaman Olta suda olsun gerisi boş Daha güzel ve bereketli avlarımız olsun inşallah.... Rasgele