izmit körfezinde yemli av yapabileceğim yerler nereler acaba yardım edin

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mehmet erdal tarafından paylaşıldı.

1. mehmet erdal

mehmet erdal mehmet erdal

Favori Kamış:
    llıneaeffe s-flex 4.20
    Favori Makine:
    shımano 4000 rb
    En İyi Avı:
    daha bulamadım onu
    arkadaşlar izmite yeni geldim çenesuyunda oturuyorum nerdeyse ağlıycam artık meralar hakkında hiç bilgim yok lütfen yardım edin

2. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    mehmet hoş geldin, bende çenesuyunda oturuyorum, özelden yazışalım biladerim ;)

3. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Kardeş ağlama gerek yok.Senin için en uygun yer hereke.Şu sıralar deniz biraz bozuk yani suda bir renk değişimi oldu. Bu her sene olan bir durum yakında geçer.Herekede akşam üzeri çapara dene istavrit ve sardalya alabilirsin hava kararınca yemli istavrit yapıyor. Kurtla avlan. 60 evler sahilinden bolca sardalya alındığınıda duydum

4. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    hoşgeldin mehmet bende kuruçeşmede oturuyorum marinaya gidersen akşama tavalık sardalyan hazır balığa giden yakalar unutma

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hoşgeldin; :)
    Bende kuruçeşmede oturuyorum, Yardımcı olabilmek dilek ve temennisiyle, selam ve sevgilerimle, herzaman...RASTGELE...

6. orkinos41

orkinos41 fatih

hoşgeldim memet ağlamana gerek yok kardeşim benim gibi profosyonel abilerin ne güne duruyor 60 evler sahili çömez sardayeciler için uygun bir yer yani boşa kürek sallama özelde buluşursak basit bir kamışla 3,5 kg turna yakalamış bir avcı olarak sana uygun yerler gösterebilirim.

7. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Hoş geldin Sn.Mehmet kardeşim.Ben de Değirmenderede ikamet ediyorum.Bu sıralar buraları kesat.Balık başlayınca yaygaramızı okursun.O zaman seni misafir ederiz,sevinirim.

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    izmit körfezinde yemli av yapabileceğim yerler nereler acaba yardım edin

================================================================================
    arkadaşlar izmite yeni geldim çenesuyunda oturuyorum nerdeyse ağlıycam artık meralar hakkında hiç bilgim yok lütfen yardım edin
    Mehmet ERDAL kardeşim, balığı ve av yapabileceğin yerleri buldun galiba, bir daha sesini duymayınca :D merak ettim sorayım dedim, iyi yerler buldunsa, haberimiz olsun...Sağlıkla kal, iğnen balıksız kalmasın....;)

9. mehmet erdal

Favori Kamış:
    llıneaeffe s-flex 4.20
    Favori Makine:
    shımano 4000 rb
    En İyi Avı:
    daha bulamadım onu
    yok abicim bulamadım hala mevsimi bekliyorum artık başka yapacak bişey yok burada genelde çapari ile avlanıyorlar benim yabancı olduğum ve pek sevmediğim bi sistem bu.biz genelde ege ve akdenizde sürekli yemli avlandığımız için pek hoşuma gitmiypr açıkcası.kasımda ayvalıkta olucam güzelim çupralarımla buluşucam inşallah.kendine iyi bak abi allaha emanet ol sevgilerimle

10. mehmet erdal

Favori Kamış:
    llıneaeffe s-flex 4.20
    Favori Makine:
    shımano 4000 rb
    En İyi Avı:
    daha bulamadım onu
    seni tanımasam inanıcam ama gayet iyi tanıyorum seni fatih kardeşim :D:D :D :D merak etme sana ögreticem bu işi ama önce iğne bağlamayı öğrenmem lazım yarın iş yerinde görüşürüz

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İllaki çapariyle avlanacaksın diye bir şey yok, çapariyle istavrit avlarsın sadece, ama yemlide istavrit avlanırki, hele biraz iride geldimi zevki daha başkadır, vede diğer balıklar, ispari, izmarit, işkine, zargana, mırmır, kefal, vs vs hep yemli avlanır, yani kasıma kadar bekliyeceğim, diyosun...:D
    Sende Allah'a emanet ol, sevgi ve saygılarımla, iğnenden balık eksik olmasın...;)

12. mehmet erdal

Favori Kamış:
    llıneaeffe s-flex 4.20
    Favori Makine:
    shımano 4000 rb
    En İyi Avı:
    daha bulamadım onu
    iyide abi bu mevsimde olmaz zannetmiyorum

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Şu an çapari harici yemli istavrit alınıyor mesela, diğerleri zaten çapariya gelmez, mesela doğru mırmırın daha zamanı değil, işkine şuan alanlar var, kefal ha keza öyle, zargana eli kulağında yemli veya ipekle alınır, izmarit, ispari yemli alınır, kayalık, kırmalık yerlerde ararsan bulabilirsin, kısmetin bol olsun...:D

Son düzenleme: 3 Temmuz 2010
  14. mehmet erdal

Favori Kamış:
    llıneaeffe s-flex 4.20
    Favori Makine:
    shımano 4000 rb
    En İyi Avı:
    daha bulamadım onu
    zarganayı bekliyorum zaten abi şimdilik köşeme çekildim burası için ama bi ara kandıra tarafını deniycem eşkina ve çupra için son aldığım bilgiye göre güzel kalkan çıkıyomuş orada