arkadaşlar izmite yeni geldim çenesuyunda oturuyorum nerdeyse ağlıycam artık meralar hakkında hiç bilgim yok lütfen yardım edin
Kardeş ağlama gerek yok.Senin için en uygun yer hereke.Şu sıralar deniz biraz bozuk yani suda bir renk değişimi oldu. Bu her sene olan bir durum yakında geçer.Herekede akşam üzeri çapara dene istavrit ve sardalya alabilirsin hava kararınca yemli istavrit yapıyor. Kurtla avlan. 60 evler sahilinden bolca sardalya alındığınıda duydum
hoşgeldin mehmet bende kuruçeşmede oturuyorum marinaya gidersen akşama tavalık sardalyan hazır balığa giden yakalar unutma
Hoşgeldin; Bende kuruçeşmede oturuyorum, Yardımcı olabilmek dilek ve temennisiyle, selam ve sevgilerimle, herzaman...RASTGELE...
hoşgeldim memet ağlamana gerek yok kardeşim benim gibi profosyonel abilerin ne güne duruyor 60 evler sahili çömez sardayeciler için uygun bir yer yani boşa kürek sallama özelde buluşursak basit bir kamışla 3,5 kg turna yakalamış bir avcı olarak sana uygun yerler gösterebilirim.
Hoş geldin Sn.Mehmet kardeşim.Ben de Değirmenderede ikamet ediyorum.Bu sıralar buraları kesat.Balık başlayınca yaygaramızı okursun.O zaman seni misafir ederiz,sevinirim.
izmit körfezinde yemli av yapabileceğim yerler nereler acaba yardım edin ================================================================================ arkadaşlar izmite yeni geldim çenesuyunda oturuyorum nerdeyse ağlıycam artık meralar hakkında hiç bilgim yok lütfen yardım edin __________________ Mehmet ERDAL kardeşim, balığı ve av yapabileceğin yerleri buldun galiba, bir daha sesini duymayınca merak ettim sorayım dedim, iyi yerler buldunsa, haberimiz olsun...Sağlıkla kal, iğnen balıksız kalmasın....
yok abicim bulamadım hala mevsimi bekliyorum artık başka yapacak bişey yok burada genelde çapari ile avlanıyorlar benim yabancı olduğum ve pek sevmediğim bi sistem bu.biz genelde ege ve akdenizde sürekli yemli avlandığımız için pek hoşuma gitmiypr açıkcası.kasımda ayvalıkta olucam güzelim çupralarımla buluşucam inşallah.kendine iyi bak abi allaha emanet ol sevgilerimle
seni tanımasam inanıcam ama gayet iyi tanıyorum seni fatih kardeşim merak etme sana ögreticem bu işi ama önce iğne bağlamayı öğrenmem lazım yarın iş yerinde görüşürüz
İllaki çapariyle avlanacaksın diye bir şey yok, çapariyle istavrit avlarsın sadece, ama yemlide istavrit avlanırki, hele biraz iride geldimi zevki daha başkadır, vede diğer balıklar, ispari, izmarit, işkine, zargana, mırmır, kefal, vs vs hep yemli avlanır, yani kasıma kadar bekliyeceğim, diyosun... Sende Allah'a emanet ol, sevgi ve saygılarımla, iğnenden balık eksik olmasın...
Şu an çapari harici yemli istavrit alınıyor mesela, diğerleri zaten çapariya gelmez, mesela doğru mırmırın daha zamanı değil, işkine şuan alanlar var, kefal ha keza öyle, zargana eli kulağında yemli veya ipekle alınır, izmarit, ispari yemli alınır, kayalık, kırmalık yerlerde ararsan bulabilirsin, kısmetin bol olsun...
zarganayı bekliyorum zaten abi şimdilik köşeme çekildim burası için ama bi ara kandıra tarafını deniycem eşkina ve çupra için son aldığım bilgiye göre güzel kalkan çıkıyomuş orada