izmit

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında bburak tarafından paylaşıldı.

1. bburak

bburak burak

Bugün balığa çıkmayı düşünüyorum izmit merkez de oturuyorum acaba şuan hangi balık çıkar teşekkürler.

2. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Aramıza hoşgeldin Burak kardeşim bugün pazar çoğu üyemiz balıkavında yada tatilde bugün cevap alamazsan bile ilerisi için yardım eden olacaktır ;)

3. bburak

bburak burak

Teşekkürler.:)

4. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
  5. erhan41

erhan41 Erhan ALKAN

Şuan izmitte şu balıkların çıktığını söyleyebilirim,istavrit,ispari,işkina,tabiki çıktığı yerler değişik ve muhtelif yerlerde.

6. Suatreis

Suatreis

Erhan Bey, İzmit sahili oldukça geniş bir alan, kabataslak olarak nerede, hangi balığın hedef alınmasını tavsiye edersiniz. Bölgesel anlamda tecrübeleriniz nelerdir.

7. bburak

bburak burak

Teşekkürler arkadaşlar bügün çıkamadım başka zaman inş. herkese iyi avlar:)

8. erhan41

erhan41 Erhan ALKAN

Aslında izmit demekle hata ettim,körfez demek daha doğru olurdu.İstavritin karamürselde yemli hava kararınca başladığı haberini aldım.İspari ve işkinanın çıktığı yer hereke kayalıkları,ulaşlı mendirek işkina ve gece genellikle.İstavrit izmarit kefal tam gönlümüze göre diyebilmek için eli kulağında diyebilirim,hava böyle sıcak giderse heran kıyılayıp bollaşabilir diyorum.Birde formumuzdaki kocaeli avlaklarını izlerseniz size yardımcı olur sanırım.Oltanızdan balık eksik olmasın.

9. koray07

koray07 Koray

Favori Kamış:
    Ryobi 60, Virax Long Ranger
    yıl 1990-1993 arası izmit plajyolundan az mı çıktık istavrite hey gidi yıllar heey

10. erden41

erden41 umut

arkadaşlar ben karamürselliyim ve burda yeni yapılan marinada mükemmel derecede istavrit çekiyoruz tabi yunuslar basmassa bazen yarıyor işimize hamsi kaçtı iskeleye kadar kepçeyle bile topladık kıyıdan atçek yapabileceğiniz kadar balık toplanıyor akşam saatlerin de gelirken boş 2ve3 kasa getirin muhakkak doldurursunuz ha unutmadan kaşık getirmeyi unutmayın lüfer biraz sinirli oluyor balıklarınızı yarım almamak için:D