Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. İzmit'de Sazan avı yapan arkadaşlar ile bilgi alışverişi yapmak istiyorum. Tabi diğer illerdeki arkadaşlarlada ben Samsun Altınkaya ,Büyük Derbent Barajları ile Ömerli Barajına da gidiyorum.
hoşgeldiniz sizi tanıyamadığımız için abimi kardeşmi ne diycez bilmiyoz tabi bişiler paylaşmamız için tanışsak iyi olur mesela benim hakkımdaki bilmeniz gerekenler okuduğunuz bu yazının altında görülecek ya sizinkiler kısaca imza ayarlarınızı yaparsanız seviniriz diyor iyi paylaşımlar diliyorum
Yeniyim 20 Yıldır sazan avına giderim yazın hafta sonları çok önemli bir işim olmadığı sürece mutlaka 1 veya 2 gün göllerdeyim.İzmit'de gitmediğim avlanmadığım hiç bir göl yok ama boş döndüğüm çok oluyor.1 Kg. altındaki balıkları almıyorum.
mukadder arkadasım oncelikle hosgeldin bende izmitliyim yesilovada oturuyorum. Sanki seni biryerden tanıyorum gibi balık malzemesi satan kemal veya pasada omer den mi alıs veris yapıyorsun.
Kemal abiden de Ömer den de alışveriş yaparım kemal abiyle balık avına da gittim 1-2 sefer Bekirdere spor kulübü üyesyim sık sık giderim.Sen nerelere balığa gidersin.Bu sene balık avı nasıl gidiyor ben İzmit'den memnun kalmadım istediğim gibi balık alamadım.
kemal abi benim is arkadasımdı emekli oldu ben bu sene izmit bolgesinden kaideye degecek sadece birtane balık aldım oda 5.5kg geldi buralarda hayat yok kemal abi simdi omerlide bana da cok ısrar etti gidelim diye ama ben calıstıgım icin gidemedim insallah eylul de ayrıca omerlide tık yok diyor 4.gun saygılar
Şenol, Kemal abiyi aradım iki gün önce o zaman bir şey alamamışlar ama daha sonrasını bilemem bu akşam geliyolar zaten.
bu arada aramıza hoşgeldin mukadder abi aynı yerlerden alışveriş yapıyoruz aynı kişileri tanıyoruz ama bir türlü görüşemiyoruz ne entrasan bir olay, eminim yanyana çok olta atmışızdır
Bu Hafta Sonu Raporu Bu hafta sonu Kirazoğlunda idim cumartesi günü pazar işim vardı.Öğle saatlerinde 1 tane 2.5 Kg aynalı aldık onuda orada yedik başka vurmadı.Bende buralarda en büyük 4 Kg. aldım bu yıl Samsunda 1 Günde 4 kişi 50 tane aldık 1-7 Kg arası 2 gün hiç vurmadı.Bu günlerden sonra belki büyük yapar diye ümit ediyorum.
Hoşbulduk Murat ve Volkan kardeşim-arkadaşım hoş bulduk.İnşallah Göllerde de rastlarızda çay içip muhabbet ederiz.