Sa abilerim kocaeli izmit başiskelede bildiğiniz avlak var mıdır ? Lüfer sarıkanat cıkar mı ? cevaplarınız ıcın tesekkurler
İzmitli abilerim yardımcı olabılırmısınız ? Sa abilerim kocaeli izmit başiskelede bildiğiniz avlak var mıdır ? Lüfer sarıkanat cıkar mı ? cevaplarınız ıcın tesekkurler ******************************* OGÜN...! başiskelede sahile inebildiğin ve olta atabildiğin her yerde deneme yapabilirsin, RASTGELE... :thumb: reeling hooked
Saol erhan abi lüfer,sarıkanat flan cıkar mı ve oranın balıgı yenir mi temizmidir ? merkezdeki vahit abi orayı önerdide bana malzemeleri ondan aldım balık suan oradaymıs
kardeşim öncelikle selamlar.. bu sene başiskeleden ekim kasım aylarında mırmır ve pisi balığı yakalama şansımız oldu.. ve balıklarıda afiyetle yedik artık başiskeleden denize bile girenler var hemde azımsanmayacak kadar çok.. nihayet körfezimiz büyüklerimizden dinlediğimiz o temiz günlerine yavaş ama emin adımlarla dönüyor.. balık oradaymış derken lüfer familyasımı ? şu an çeşitli yerlerden av verdiği doğru ama başiskeleden denemedim eğer potansiyel varsa denemek gerek.. başiskelede mendirekten atabilirsin,balık hali önünden atabilirsin ki her zaman bir potansiyel vardır.. sana şimdiden rastgele sanırım at çek yapacaksın umarım şansın yaver gider.. bizleride sonuçtan haberdar edersen memnun oluruz..
Neden çıkmasınki bir şansını dene, kısmetten öte yol yoktur..! yan yana olta atanlardan bile bakıyorsun bir alıyor biri alamıyor, bu iş birazda nasip kısmet işi... Yenir yenir, yiyemezsen ben gelir alırım... Vahit doğru önerdiyse, baştan savmak için demediyse doğrudur...! Sen nerelere takılıyorsun, başiskelenin oralardamı oturuyorsun yoksa...!? marinaya takılıyormusun? orada durumlar nasıl bilgin varmı...? ben oraya çok giderim ama daha başlamadım, gidiyorsan orada görüşebiliriz belki...! Görüşmek üzere, kısmetin açık olsun...
dün akşam başiskeleden denemeler yaptım hatta bu sabah erkende de kavaklı sahilden denemeler yaptım ama nafile elim boş döndüm, ama elbet takılacak bi gün saygılar
as abi evet lüfer familyası mendirek derken vahit abi de aynısını dedı mendıregın ordan at dedı balık bu taraflara dönüyormus galıba mendıregı tarıf edermısın abi tesekkurler
Tesekkurler abi ins takılırda beraber yeriz abi vahit abiyi gecen persembe tanıdım cok iyi biri fiyatda baya yardımcı oldu bütün spin takımı ordan aldm heralde basından savmak ıcın soylememıstır ben sormadan o soyledı cunku ben merkezde oturuyorm .