izmitli Arkadaşlar Yardım Edebilirmisiniz?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında İş41mekan10 tarafından paylaşıldı.

1. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

Öncelikle bütün forum üyelerine selamlar.Site gerçekten çok güzel.Yardımlaşma ve paylaşım üst düzeyde.Amatör bir deniz sevdalısı olarak İzmitli arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı.

Karamürsel taraflarından gündüz 11 ile 18 arası mırmır tutabilirmiyim(yada oralara yakın bir bölgeden)Mırmır için nasıl bir yem kullanmalıyım?Karamürsel yada gölcük taraflarında bu yemleri bulabileceğim yerler var mı acaba?

Yardımlarınız için şimdiden hepinze teşekkürler.

Son düzenleme: 16 Ekim 2008
  2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Merhaba

Buyun

Dinliyoruz.

3. Adaş sor hele sorularını..Belki cevabını bilen başkalarıda vardır:) ;)

4. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

ya yanlış tıklama yaptım derdimi anlatamadan konu açıldı özür.Sayın sürffishing bende bandırmalıyım umarım yaza sizinle görüşme imkanımız olur.İzmitte gçrev yapıyorum şu an ama yazları memleketteyiz.Sizinle balığa çıkmak heralde çok güzel olurdu:) Saygılar.

5. Adaş sen hele gel..Balık sorun olmaz..Ama yazın mırmıra talim ederiz:D :D
    Bu arada ne iş ile meşguluz.?:rolleyes:

6. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

Öğretmenim izmitte.siz?

7. Ben Askerim..TSK:)

Evet İzmitte size hangi konuda yardım edebiliriz.:)

8. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

çok güzel.şimdi yatmam lazım sabah ders var.yarın laflarız yine erdal bey.kendinize iyi bakın.

9. İyi geceler,yarın görüşmek üzere..Kendinize iyi bakın..

10. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

son cümleye dikkat etmemişim.bizim bu karamürsel bölgesinden mırmıra atmak istiyorumda haftasonu atan arkadaşlardan yardım alacaktım.belki yardımcı olacak olanlar olur diye:) yem konusunda nerede bulabilirim özellikle o bölgede diye sıkıntım var erdal bey.heralde arkadaşlar yardımcı olurlar yarın:) kendinize iyi bakn iyi geceler.

11. Borukurdu bulma yada temin etme şansınız olursa mırmırda verimlidir..Bunun dışında sülünez,teke ve hafif tuzlanmış midye de kullanılabilir.

12. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

sağolun erdal bey iilginiz için.iyi geceler.

13. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    Öncelikle merhaba. karamürselde, mırmır akşamları yapıyor ama fazala değil, şu aralar ereğli-ulaşlı arası ve halıdere tarafları gündüz iyi yapıyormuş diye duydum. Ben bu ararlar gidemiyorum. Yem konusuna gelince; karamürselde balık adasın'da ibrahim abi var.olta malzemeri satıyor, ona sor (bazen olmuyor). yoksa kepçe bulup teke çıkarman lazım. oda olazsa gene balık adasın'dan karides alman lazım veya midye. ama karides ve midye pek verimli değil mırmırda.Bu arada bende karamüreldeyim gelirsen tanışmak isterim.

Son düzenleme: 16 Ekim 2008
  14. mrafet

mrafet Mustafa Rafet

Favori Kamış:
    düz,makinalı kamış ve el oltası
    Kardeşim, mırmır için en ideali bulabilirsen canlı teke kullanmanı tavsiye ederim, izmitte olsan marinadan kepçeyle kendin hava karardımı çıkarabilirsin, olmassa canlı satanlar var onlardan temin edebilirsin, izmit'te olsaydın yardımcı olmaya çalışırdım. Selamlar sevgiler; Rastgele; :)

15. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

sağolun arkadaşlar.bilgiler için teşekkürler.önümüzdeki pazar değil bir dahaki pazara gölcük karamürsel hattında olacaz inşallah.bakalım bir deneyelim bulabilecezmi mırmırı.

16. hurriyet

hurriyet Hürriyet

En İyi Avı:
    eşkina 1.950gr
    merhaba erdal

karamürselde mırmır yakalama şansın var ama gece çok daha şans verebiilirim sahilde kayalıktan el oltası ile yakalayabilirsin boru kurdu olur canlı teke olur ama mamun varsa bulabilirsen hiç kaçmaz
    gündüz sana yakın yer olan ereğli sahilini öneririrm hafta sonu için :)değirmenderede olabilir
    aşağıdaki linke tıkla istersen
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=23169

Son düzenleme: 18 Ekim 2008
  17. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

sağolun hürriyet bey.bir şey sorayım size bilginzi vardır belki.değirmendereye gündüz gelmeyi düşünüyoz.en uygun yem nedir sizce ve değirmendereden temin edebileceğim bir yer varmı?izmit merkezden gelecezde arkadaşalrla.

18. hilmi5

hilmi5 hilmi

sana mırmır için ideal yerler
    saral kentteki iskelelerden
    karamürsel de imam hatip lisesi ve ankara evleri arasındaki sahil kesiminde kumluk yerlerde haziran sunundan aralık ayına kadar günün her saati bulabilirsin