Herkese merhabalar. Ben izmit'ten Akif. Genellikle İzmit körfezinde kıyıdan avlanıyorum. Yazları ise Çanakkale'de denizde ve tatlısuda avlanıyorum. Turna avı (tatlısu) en sevdiğim avlardan. Forumu keyifle takip ediyorum ve bir çok yeni bilgi ediniyorum. Forumda bulunan abilerim, kardeşlerim ile tanışıp beraber avlar yapmak isterim. Herkese sevgiler ve saygılarımla. Rastgele..
Akif kardeş hoşgeldin yaşını göremediğimden eğer benden yaşça büyüksende kusura bakma.. İzmitli oltacılar olarak bazen çeşitli avlar yapıyoruz beraberce ''izmit körfezi paylaşım ve organizasyon alanı'' konu başlığına abone olursan ordan diğer arkadaş ve abilerimizle tanışıp organizasyonlardan haberdar olabilirsin.. Bugün buluşup çay içtik katılım fazla olmasada gayet keyifli muhabbet ettik.. Umarım tanışır ve beraberde olta atmak nasip olur.. Selamlar sağlıcakla kal..
Hoşbulduk Fatih abi. Evet aynı kan grubundanız ve çok nadir bulunuyor Allah kötü bir durum yaşatmasın..
Hoşbulduk Övünç abi. Uyarınızı dikkate aldım yaş kısmını ayarladım. Haberim olsa organizasyona ben de dahil olmak isterdim. Kısmet başka zamana artık. Siz de sağlıcakla kalın..
Merhaba Akif, balık avı net ailesine hoşgeldin Övünç mekanımızı söylemiş, keyifli paylaşımlar rastgele...
Akif kardeşim aramıza hoşgeldin.Övünç dostumun da söylediği gibi bugün balık tutkunu arkadaşlar ile beraber oturup çay içip,hoş sohbet ettik.Bir dahaki sefere seni de aramızda görmek isteriz. Tatlı su avı ilgin benim ile aynı.Turna başka bir hastalık,bulaşan bir daha kurtulamıyor. Övünçün de bahsettiği gibi paylaşımlarımızı aşağıdaki linkte yapıyoruz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=45967
Hoşbulduk Emrah. O konuyu inceledim çay sohbet olayı güzel olmuş ben sekaya yakındım haberim olsa mutlaka gelirdim. Bir dahaki sefere inşallah. Söylediğin gibi Turna yüzünden güneşten yanmaktan ciğer gibi olsada tenim (beyaz tenli olmanın dezavantajı) vazgeçemiyor insan. Görüşmek dileğiyle..
Doğrudur İsa abi inşallah tanışır tecrübelerinden yararlanırım. Belki de Nisanda sezonu beraber açarız
Akif kardeşim hoş geldin... Bizde izmit'ten yeni bir yüzü aramızda görmekten memnunluk duyarız... ''İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı'' nı takip edersen, programlarımızı yakından haberin olur... >>meselâ, bu salı veya çarşamba akşamı Olabilir... << Kalıcı bir izmitli olman dilek ve temennisiyle, Selâmlar...
Hoşbulduk Erhan abi. Konuyu takip ediyorum herhangi bir organizasyon olur bana da uyarsa tabi ki katılırım. İyi günler dilerim..