herkese merhabalar, uzun bir aradan sonra izmite döndüm ve hemen kamış ,makine aldım forumu bi kaç gündür takip ediyorum yeni şeyler öğreniyorum (ve öğrenecek de çok şeyim var) yardımlarınızı bekliyorum. iğneleriniz balık dolsun saygılar
Hoşgeldin... Oltan balıksız kalmasın selâmlar... reeling hooked (izmitin neresindensin...? belki bir yerlerde olta atarken karşılaşabiliriz... )
askerlik döneminde gölcük tersane, izmit cevresini inceleme fırsatım oldu, ne yazıkki asker oldugumuz için balığa cıkamadım mazeme tedarik edemediğimden, gölcük tersanesinin içindeki eskinala bir cok trofe balık görmüştüm karagöz kefal vs gerci oranın kefali cok pis yenmez bence ? , rastgele bol trofelerin olur insallah sarıkanat eskina yeter valla olsada tutsak
Selâmlar, Bende kuruçeşmedeyim, komşu sayılırız.... nerelerde atıyorsunuz oltayı... ...RASTGELE... reeling hooked
gecen hafta kavaklı, halıdere dolaştık (elimiz boş döndük), ama bu hafta derinceden veya körfezden deneyeceğim, sizin tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı?
Ne deniyorsunuz, sadece dişlimi, herekeyi bir dolaşmada fayda var değişik balıklar denk gelebilir, oranın derinliği fazla çünkü, dilerim gönlünüze göre av yaparsınız ... RASTGELE reeling hooked
sarıkanat ve çinekop için deniyorum, dediğiniz gibi hereke tarafında da bi denemek gerekir. izmitte olta takımlarını nereden alıyorsunuz bana bu konuda bi tavsiyede bulunur musunuz? açıkcası bu işe yeni başladığım için takım konusunda satıcının tavsiyelerine uyuyorum fakat bana ciddi anlamda sadece ticari olarak değil bilgi açısından da yardımcı olabilecek bi yer istiyorum .