Arkadaşlar kuzenim trt de staj yaptığı için baya video programlarını öğrendi ve süper bi klip yaptı....Jaws müziğiyle birlikte süper uyumlu oldu Lüferin Tam havaya zıpladığı anı arkadaş çekebilmiş oda ancak yarım saniye bile değil ama kuzen onu matrix gibi yavaşlatarak videoya koydu..İzlemenizi tavsiye ederim..Bu balıksız günlerimizde bu videolarda bize güzel bi uğraş oluyor Bu kadar güzel video yapabileceğini bilseydim kuzenin ,her balığa gittiğimizde kamerayıda yanımızda götürürdük valla neyse arkdaşlar yorumlarınızı bekliyorum http://www.youtube.com/watch?v=cp9SCHXCMWk
Sevgili Evrim, Video tek kelimeyle müthiş olmuş, kuzenini böylesine güzel bir videoyu hazırladığı için tebrik eder, senide bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. Bu arada videodaki balık kofana olmuş, az daha büyüse "50cm+" sırtıkara olacakmış, sudaki sıçrayış anı çok güzel yakalanmış Bu arada kefal kullanmışsınız sanırım yem olarak yarısı yoktu kefalin, lüfermi koparttı yoksa akyem mi kullanmıştınız? Bence sezonda açılıyor, sanırım kamerayıda yanına alma vakti gelmiş ne dersin? bu tür videolar görürmüyüz bundan sonra
Evrim gercekten cok yetenekli bir kuzenin var.EE seninde baliga yetenegini biliyoruz.Bence cok super bir ikili olabilirsiniz. Calisma gercekten enfes. O kofanalara nasil aklimin gittigini biliyorsun...Bu videoyla gercekten cok hasret giderdim. Sag olasiniz. Dahasinda bulusmak umuduyla saglicakla, hoscakalin. Rast gelsin...
Gerçekten mükemmel bir video olmuş.Bende bu çeşit video efektleri arıyorum.Aramızda bu ihtiyacımıza cevap verecek bi web adresi bilen var mı?Tekrar tebrik ederim sizleri.
Valla bravo Evrim kardeşim tek kelimeyle müthiş görüntüler olmuş. O lüferi çekmesi ne kadar zevklidir şimdi
Evrim video çok güzel olmuş, kuzeninin ellerine sağlık. Hepimiz biliyoruz ki sen iyi bir balıkçısın. Senin yerinde olsam, o güzel trofeleri, kuzeninin ellerinde zenginleştirip, videolarla süslerdim. Bence fırsatı kesinlikle değerlendirmelisin, o güzel trofelerinle bence çok güzel görüntüler yakalarsınız.
Evrim video harika olmuş, ellerinize sağlık. Bu arada Kıyıkışla da trofelerin zamaı yaklaşmaktamı ne dersin ? Yakın zaman da bir organizasyon yapalım mı, yoksa biraz daha beklemek mi lazım ?
Evrim kardeşim sen olayı bitirmişsin diyim ben sana, sende anla Kuzenine de sanada tebrikler... Harika balık, harika görüntüler... Yalnız bu tip video oynamalarını sende yapabilirsin çok zor değil... Kuzenin öğretsin sana, çok basit arayüzü bulunan programlar mevcut.
harika Güzel olana güzel demek gerekiyor.Kısa ancak nefis bir içerik.Böyle görüntü yakalamanın ne kadar zahmet istediğini bilirim. Balığı tutacaksın çekim yapacaksın, yada başkası tam senin istediğin açıdan kayıt yapacak falan filan.zor iştir vesselam. Kardeş tutanıda çekenide filmi hazırlayanıda öpüyorum.
abi kefalleri tüm olarak takıyoruzda ozan abinin dediği gibi olaylar gelişiyor 3 hafta vizem var abi bide bu son sene doğru düzgün balığada gidemiyorum...Bundan sonra artık her avımızda video çekeriz kısmetse... evet bilmezmiyim...Bu sene beni balığa götürebilecek tek balık galiba lüfer olucak abi imkanımız olsa şöyle bi kayığımız her hafta giderim işte düğer türlü pek tadı olmuyor
ozan abi durumu çok güzel açıklamışsın.. 300-800 gr ma kadar yolu var bu taktığımız kefallerin...Büyüklerine genelde zaten büyük vuruyor yorum için saol eray abi asıl şu 8-9 kgluklardan yakalasaydık o zamn harbi Jawsı çekmiş olurduk saol aşkın abi...Abi çekmesi yeter kaçarsa kaçsın valla o kadar üzülmüyosunuz yeterki bi ağzına oturtun görün o zman adrenali kendi kayığımız olsaydı sennur abla inanki her avı çekerdik ama bazen havuzlardan yüzerek indiğimiz oluyo o yüzden her zaman havuza götüremiyoz gerçekten sıkıntılı oluyor...Kamerayamı bakıcam misinayamı diğer türlüde
serdar abi ben geçen sene nisan sonu mayıs ayı gibi bu lüferleri yakalamıştık...Şu an pek balığın tadı yokmuş galiba saol ibrahim abi yorum için...Abi benim bilgisayar bu tür programları kaldırırmı bilmem 256 mb zaten zor bela çalıştırıyoz teşekkürler bülent abi yorum için... onunda sana selamı var namık abi Bizim lüferler senin kuzulara bezemesede her ne kadar namık abi bu lüferi tutmak büyük ihtiaml kuzudan daha çok zevkli..(ilk tutuş anı )..Çünkü balığı koşturuyo bazen kefali havaya fırlatıyo gözünle görüyon zaten kayık kürek sırtısıyla gittiği için lüferi tasmalamak her şey sana kalıyor gerçekten süper
inşallah yanlış anlamamışındır namık abi...SAdece ilk yakalama anını demiştim zevkli diye Tabiki kuzunun yanında bizimkiler söz sahibi olamaz
Evrim kardeşim mükemmel bir balık ve mükemmel bir sunum..Kuzenine ve sana teşekkürler.Şansın dasim olsun