İyi akşamlar... Aşağıda resmi olan sahteyi kullan var mı? Kıyıdan at-çek yapsak(Özellikle Levrek için) verimli olur mu? Avlanılacak yer İzmir ve çevresi. 05 ve 07 şeklinde iki modelini gördüm. 05 olanı, 13,5 cm. ve 55 gr. mış. Kırmızı olanından[RW] bir tane almayı düşünüyorum.
Bu harika bir sahte ama çok pahalı, 35 - 40 lira civarı bir fiyatı var sanırım. Levrek ve bir çok su üstü balık avcılığında kullanılıyor diye biliyorum.
Yaban tv de görmüştüm bunu okyanusda avlanıyorlardı, su üstünden gider, dibe batmaz kıyıdan levrek için verimli olabilir düşüncesindeyim bende
Sevgili Bora ilk önce hoşgeldin diyelim... Bu sahte ile kıyıdan balık (Tral, Levrek, Akya, Baracuda, Lambuka vb) alman mümkün ama yerini ve zamanını etüd edip boş dönmeyi göze aldıktan sonra... Eğer sabrın, azmin, her gittiğinde nerede balık sorusuna göğüs gerebilecek sinirin, (O yüzden her gittiğinde herkese söyleme ) varsa dene. Aldığında ömür boyu anlatılacak bir hikayen olur...
Hoşbulduk.. Balık işi sabır işi zaten.Deniz kıyısına gidip biraz hava alırız ya da havamızı alırız geliriz Değişiklik olur.İllaki balık tutacağım diye birşey yok tabi.E zaten çiğ köftelik et gibi olduk sayılır.Sinir falan kalmadı.Sanırım bana uygun... Yeni sezona bakmak gerek.Havalar ısındı.Alıp kullandığım zaman yorumlarımı yazarım.Sanırım kimse kullanmış değil bu sahteyi. Diğer yorumlar içinde teşekkür ederim.
fiyatı ne kadar acaba? birde levrek için rengi çok kırmızı değilmi özellikle sabah gün dogumunda iş yaparmı sizce?
Bora bey Bu gibi popperleri kendinizde yapabilirsiniz,30mm capi olan düzgün bir tahta size 40 tl olan bu popperlerden bir cok cesidini yapmaniza yardimci olur,sahteyi kaybetme gibi bir sorununuzda olmaz üstelik,misinami koptu yenisi hemen hazir bulunur,bence bir deneyin yapilmayacak gibi degil...
Bence vereceğiniz 40 liraya değer Buda popper ile ilgili kısa bir video izlemenizi tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=O6VG-p24a24