Jet servis KISIK BALIK BÜYÜLEDİ

Konu, 'Genel Konular' kısmında araştırıcı tarafından paylaşıldı.

1. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Saygıdeğer arkadaşlarım...

birkaç gün önce İtalcanna Lİchia 3 mt lik kamışımla ilgili yaşadıklarımı sizlerle paylaşmıştım...

bu paylaşımın sonunda "Nisan ayı sonu gibi garanti kapsamında yeni kamışım elime geçtiğinde sizleri bilgilendireceğim" demiştim...

Dün Akşam işyerinde son dakikalarda kapım çalındı ve Kargo şirketi uzun bir koli getirdi... İçimde bir heyecan sormayın.... Hemen kim göndermiş diye bakarken KISIK BALIKÇILIK yazısını görünce :) :) :) bendeki mutluluğu sormayın... Hemen açtım.. Yeni bir İtalcanna lichia kamış (kırlan parça)... neredeyse yerimden kalkıp oynayacam...:p 20 kg lik çizgili Levrek yakalamış kadar sevindim...:)

KISIK BALIKÇILIK PATRONU MEHMET BEYE VE TEKNİK SORUMLU KAMİL BEYE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM...

ALLAH ONLARI DA BENİM GİBİ SEVİNDİRSİN...

Sizlerin olta kamışlarının kırılmaması dileğimle...

2. bearing

bearing erdal demir

ithalatçı lütfedip, hayatın olağan akışında, garanti kapsamındaki bir ürünü değiştirmesinden büyülenecek kadar mutluluk duyar hale geldiysek, biz tüketiciler olarak mağdur olmaya devam ederiz.

3. yk71

yk71 Yüksel

Ben de ilgili siteden alış veriş yaptım. Sitenin ürünlerle ilgili sayfasına hem olumlu hem de olumsuz görüşlerimi ekledim. Ama site bunları yayınlamadı. Belki de olumsuz görüşümden ötürü yayınlamamışlardır. Kargo hızlı olmasına rağmen özentisizdi( 2 kgden fazla kurşunu sabitlememişler, delikli kutu kurşunlar kutuya dökülmüş, meppsler, sasiler v.s. hepsi karışmış ). Bunları düzeltirlerse hızlı kargo, kurşunları gramından daha fazla koymaları, bir tane kaşığı ertesi gün kargolanacak diye not yazmaları ve ertesi gün gelmesi v.s. ile fena bir site değil.

4. Querorz

Querorz Fatih

Önceki basliginizda yazmamistim ama bu defa kendimi tutamayacagim. Uskudar Kısık Balık'daki 50'li yaşlardaki adam esnafların yuz karasidir. Gozlerimiz önünde bir müşteriye öyle hakaretler etti ki, kendimi tutamayıp kavga edecektim adamla. Bana karşı tutumu da hiç bir zaman memnun etmedi beni.

5. yhy

yhy Yahya

Bende Karaköy Alba-Kısık bayisinin yaklaşımını hiç beğenmedim,ilgi alaka sıfır,sorduğuna lütfen cevap veriyorlar...

6. vessa

vessa gürel

Favori Kamış:
    Alivio CX Surf TE
    Favori Makine:
    Daiwa WindCast X5000
    En İyi Avı:
    5.7 aynalı
    karakoy kısık takı elemanlar cok kustah arkadasımla gıttık arkadasıma makına almaya eleman oyle sacma sapan makınalar tavsıye ettıkı nerde satamadıkları makınalar varsa onerdı mesala bogaz ıcın 800 gr makına gıbı falan arkadasıma pıyasayı dolasalım dedım neymıs musterısını etkılemısım dıye horozlandı gerı zekalı kafası gozu yarılacak haberıyok salagın aptalıkla cesaretı aynı sanıyo kısaca bız artık albstar ıcın almastar dıyoruz ben karakoy magzasından memnun degılım