Biraz zor gibi görünüyor,bildiğim kadarıyla Türkiye de yok,yine de yarın araştırırım, Merak ettiğim nokta şurası ; fazla derin olmayan yerlerde jig yapmak içinmi ? Tekne arkasında sırtı çekmek içinmi arıyorsunuz ? 100 gr lık jighead in iğne numarasının kaç olması gerekiyor. Rastgelsin.
http://www.avmarketi.com/asp/product/15480/BALZER-13881-130-SW-G-JIG bu tarzdaki jig haed işini görür mü bilmem.
kadıkoy bölgesinde yeni bir magaza açıldı orada bulabileceğinizi düşünüyorum yüzlerce çeşit meps , kaşık ve jig le ilgili malzemeler var ben 1 ay once oradan okuma - sedros kamış ve jig için okumanın motorlarımı aldım istersen özelden msj at adresini vs. iletiyim
sevgili mert 100 gr lık jiğ kafası nı ilk kez duyuyorum yani 100 gr kurşun agırlıgında bir kafa ve üzerinden en az 6.0 iğne.. nerde kullanacaksın ? birde şu var 5.0 -6 0 lı ğne için iğneye takacagın silikonda büyük olmalı.. derin suda dikey çalıştıracaksın sanırım.. yaklaşık ufak bir kayısı ebadında olur..
Neden bu kadar güldün anlamadım işin komik kısmı neresi ben göremedim? jig head görmediysen al bi bak şu rig e,aynı işlevi görüyor CYCLOPS özellikle nitro ları arıyorum avustralya buldum yanlız yollamıyorlar.