Satın aldığım jig headlar birkaç kullanımdan sonra boyalarını atıyor. Bende bu duruma çözümü aşağıdaki gibi buldum. Yapacak arkadaşlara başarılar ve TROFE avlar dilerim. Pense yardımıyla jig"i her iki taraftan dengeli şekilde sıkarak yan taraflarının düz bir hal almasını sağlıyoruz. Jig Head'ın yan yüzleri kullanacağımız pulun büyüklüğüne uymalı. Ben bu pulları tuhafiyeden temin ettim, 75 kuruşa içinde tonla pul var. Yalnız lazerli olanlarından almalısınız. Pense yardımıyla ezdiğimiz jig'i uygun renkte oje ile boyuyoruz. Telefonum net görüntü almadığı için siyah kullandım. Oje kurumadan pulları hafif bastırarak jig'e yapıştırıyorum. Biraz bekledikten sonra gözbebeklerini oje fırçasının ucu ile oluşturuyorum. Bu şekilde son halini alan jig head'ımızı ojenin tam kuruması için bir gün bekletiyorum. Daha sonra çabuk donan epoxy yapıştırıcı ile jig head'ı kaplıyorum. Epoxy'yi hazırlarken içine çok az sim katarsanız daha güzel olur. Epoxy çabuk donmasına rağmen uygulamadan sonra birgün elinizi değmeyin yoksa matlaşır. "Bayanların makyaj malzemeleri olmadan biz balıkçılar ne yapardık bilemiyorum. Uploaded with ImageShack.us
Hakikaten jig headlerin cazibesi yerine gelmiş görünüyor, ellerinize sağlık Sadık Bey teşekkür ederiz..