Merhabalar Önceden açılmış olan Jig ve Kamış tavsiyesi Konusu Kitlenmiş ,,, bundan Dolayı yeni Konu açmak durumunda kaldım.... şu anda Antalyada Çarşıdayım ve Jig kamış ve Makine almak üzereyim.. lakin Aradığım Makine OKUMA Salina 2 16000 Gezdiğim bütün Dükkanlarda Kalmamış Sadece Salina 10000 bulunmakta ... Kamış olarak'da Okuma 43007 Cedros Pro jig kamış 60-80lbs Bulunmakta...... Sormak istediğim .... Okuma 43007 Cedros Pro jig kamış 60-80lbs + Salina 10000 Makine Sizce Uyumlumudur.... Kullanım Alanıda Gemiden 50-100mt Derinliklerde Kullanılacak...... Saygılarımla
Olmazmı...Eğer 10000 bulduysan kaçırma ben lineaeffe evil jig 11 kilos ile kullanıyorum canavar gibi...Kamış seçiminde gayet güzel..İp konusunda sana tavsiyem 65lb accurate kullanman çok memun kalacaksın
Deniz Bey Değerli Yorumunuz için Teşekkür ederim.. Lakin Ben Carşı Pazar Gezerken .. Devamlı Kamış ve Makine aldığım Alpay Bey Arkadaşlarını Arayıp istediğim Okuma Salina 2 16000 Makineyi Antalya Büyük Liman Civarinda Kendisi Gibi Esnaf olan bir arkadaşından bulmuş ve beni Hemen arayıp Makineyi Getireceklerini Söyledirler... Bende Tabi Sevinç Tavan Yaptı Kac gündür aradığım Makine Sonunda Bulundu... Kamış olarak Düşüncem Değişmedi aynı Kamışı aldım, ip olarak http://www.balikmarketim.com/?urun-...MY-GREEN-250-MT-YESiL-0-40-OLTA-MiSiNASI.html bunu Uygun gördü ALpay Bey....Sonuçta Voltran Oluştu 1-Okuma Salina 2 16000 Makine 250tl 2-Okuma Cedros Pro Jig 60-80 LBS CP-S-602H 90-200GR atar Kamış 120tl 3-Silstar Dyneema 0.40 Örgü Misina... 48tl Total 418tl.... Ommg Arkadaşıma'da Ayrı bir Teşekkür ederim Tavsiyeleri Konusunda.... Saygılarımla