arkadaşlar http://www.avmarketi.com/asp/product/132996/Shimano-Stella-Salt-Water-5000-SW bu ürünü aldım uyacak bir kamış arıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler reeling
Değerli arkadaşım. Öncelikle imza ayarlarınızı düzenlerseniz hitap konusunda sıkıntı çekmemiş oluruz. Benim yaşım 55 olduğu ve sizin muhtemelen benden genç olduğunuzu düşündüğüm için size arkadaşım diye hitap edebildim. Kamış önerisine gelince; Almış olduğunuz makine ben de dahil olmak üzere her balık avcısının almak istediği ancak gücünün yetmediği mükemmel bir makine. bu makineye bu kadar parayı verebiliyorsanız bence makineye yazık etmemek amacıyla yine simanonun kamışlarından birini tercih etmelisiniz. Sanıyorum bu makineyi incelemelerinizden sonra almışsınızdır. Kamış için de forumlarda biraz inceleme yaparsanız yine en iyi kamışları bulabilirsiniz. Saygılarımla.
Konuyu da çok fazla dağıtmak istemem ama merakıma yinede yenildim. Bu bahsettiğiniz makina ile atıyorum okumanın 400-500 m. luk makinaları arasında ne gibi farklar var, kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. bende bir şey alırken en iyisini almaya çalışırım ama cahilliğimi mazur görün farkı ne bu makinanın. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
yasım 27 yenı oldugum ıcın sıkıntı cektım bıraz yavas yavas alısıyorum. arastırdım tabı 2 hafta oldu sonunda en ıyı secenegı almak ıstedım bır iş yapıyorsam saglam olsun dedım shımano kamıslarına baktım eger ıyı dıyorsanız onu alayım tabıkıde
Ergin balıkçılıktan jig masterlara bakın japon ve kaliteli malzemelerdir.Ben jig kamış kullanmadım.Ama bunların çok methini duyuyorum.
Tutacağınız balıklar iri ve mücadeleci; su derinliği de fazla ise bu makinanın daha büyük versiyonlarını almanızı tavsiye ederim; 5000'lik yetersiz kalacaktır; 8000, 12000, 16000, 18000 gibi versiyonları var...