jig kamışı önerileriniz

Konu, 'Makineler' kısmında mehmetoztoprak tarafından paylaşıldı.

1. mehmetoztoprak

mehmetoztoprak mehmet

2. Murat Kutlu

Murat Kutlu Murat Kutlu

Favori Kamış:
    Sörf İçin Lineaeffe Extreme Cast, Spin İçin Okuma Salina
    Favori Makine:
    Surf için Okuma Epixpro 65, spin için okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    Kofana
    Değerli arkadaşım. Öncelikle imza ayarlarınızı düzenlerseniz hitap konusunda sıkıntı çekmemiş oluruz. Benim yaşım 55 olduğu ve sizin muhtemelen benden genç olduğunuzu düşündüğüm için size arkadaşım diye hitap edebildim. Kamış önerisine gelince; Almış olduğunuz makine ben de dahil olmak üzere her balık avcısının almak istediği ancak gücünün yetmediği mükemmel bir makine. bu makineye bu kadar parayı verebiliyorsanız bence makineye yazık etmemek amacıyla yine simanonun kamışlarından birini tercih etmelisiniz. Sanıyorum bu makineyi incelemelerinizden sonra almışsınızdır. Kamış için de forumlarda biraz inceleme yaparsanız yine en iyi kamışları bulabilirsiniz. Saygılarımla.

3. hakanpandar

hakanpandar Hakan Pandar

Favori Kamış:
    Okuma Safina-x 270cm
    Favori Makine:
    OKUMA SAFİNA PRO SPA-25
    Konuyu da çok fazla dağıtmak istemem ama merakıma yinede yenildim. Bu bahsettiğiniz makina ile atıyorum okumanın 400-500 m. luk makinaları arasında ne gibi farklar var, kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem.
    bende bir şey alırken en iyisini almaya çalışırım ama cahilliğimi mazur görün farkı ne bu makinanın.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

4. mehmetoztoprak

mehmetoztoprak mehmet

yasım 27 yenı oldugum ıcın sıkıntı cektım bıraz yavas yavas alısıyorum.
    arastırdım tabı 2 hafta oldu sonunda en ıyı secenegı almak ıstedım bır iş yapıyorsam saglam olsun dedım shımano kamıslarına baktım eger ıyı dıyorsanız onu alayım tabıkıde

5. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Ergin balıkçılıktan jig masterlara bakın japon ve kaliteli malzemelerdir.Ben jig kamış kullanmadım.Ama bunların çok methini duyuyorum.

6. furunotr

furunotr Haluk

Tutacağınız balıklar iri ve mücadeleci; su derinliği de fazla ise bu makinanın daha büyük versiyonlarını almanızı tavsiye ederim; 5000'lik yetersiz kalacaktır; 8000, 12000, 16000, 18000 gibi versiyonları var...