Jig misinesi yada örgü hakkında yardım.

Konu, 'Misinalar' kısmında bülenttok tarafından paylaşıldı.

1. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Arkadaşlar benim bilmek istediğim vede anlamak istediğim jig avcılığında makineye sardığımız braid ile jig arasına ayrıca bir başka ürün koymak gerekiyormu. Direk ipe bağlanmış jig avcı olmaktan çıkarmı. Belki bu konu daha önce paylaşılmış olabilir. Ancak şu an çok merak ettiğim bir şey.
    Jig konusunda tecrübeli arkadaşların deneyimleri doğrultusunda bana yardımcı olacaklarını umuyorum. Ben sağlamlık açısından direk bağlamayı düşünüyorum.Fakat benim bu düşüncem boşa kürek çekmemide beraberinde getirirmi. Selamlar

2. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    Bülent abi daha bir kere avlanma şansım oldu jig yöntemi ile biz örgü misinadan sonra yüksek kalite flourocarbon misina ile avlandık çokta başarılı olduk avlanılmaz diye birşey olduğunu sanmiyorum lakin takımın avcılığı büyük ölçüde artacaktır
    saygılarımla

3. spinnci

spinnci murat

Favori Kamış:
    DAİVA
    Favori Makine:
    D:A:M
    En İyi Avı:
    21 kilo akya,vallahi nasıl yakaladım bende anlamadım.
    Bülent abicim,50 ve üstü örgüyü fırdöndüsüz ve klipsiz bağla,jigginde büyük balık amaçtır,o sebebten fırdöndü be kliplere pek güvenme direk bagla..garantiye almak için jiglerin kuyruk kısmınada kanca bağla.. 30 metre ve yukarısı derin sularda çalış..zor ve zahmetli bir iştir,ancak geldimi güzel bir iskender,lüfer yada girida bak sen keyfe..:)
    saygılar

4. Hakan Kılıçkeser

Hakan Kılıçkeser Hakan Kılıçkeser

En İyi Avı:
    Yengeniz
    Bülent Bey, ben de Emin Kardeşimle aynı fikirdeyim, leader olarak iyi kalite kalın fc leaderler var sadece bu iş için kullanılıyor. Kullanmanızı tavsiye ederim