İyi günler sevgili forum üyeleri abilerim,kardeşlerim; Bu sene yazın Çanakkale veya Alanya'da jiggin denemesi yapmak istiyorum.Makineme karar verdim.Okuma salina 2 16000 alacağım.En uygun 304 tlye buldum bu fiyat uygun mudur? Kamış konusunda da tereddütlerim var.Bazı forumlarda lineaeffe kamışların sorunlu olduğunu okudum.Bu yüzden okuma kamış almayı düşünüyorum.Similan jig kamışlarını gördüm ve hoşuma gitti fiyatıda uygun geldi bu model kullanışlı mıdır sorun yaşar mıyım?Yoksa illa cedros mu almalıyım?Bunları soracaktım birde leader misina olarak hangi markayı önerirsiniz?Herkese güzel avlar dilerim.Sağlıcakla kalın. Düşündüğüm kamış budur. http://www.balikmarketim.com/?urun-...JiGGiNG-Bot-Olta-Kamisi-40-80-lb==43010-.html
salina konusunda tereddütün olmasın bende kullanıyorum öyle dev balıklar yakalamadım ama yaklaşık 5 kiloluk bir sazanı kalama bile vermeden tıkır tıkır çekti.çokk daha büyük balıklarda bile sorun çıkarmayacağı bellidir.aynı kamışın 20-30 lbs olan modeli var bende çok sağlam insanı yarı yolda bırakmayacak bir kamış yalnız sizin verdiğiniz linkteki kamış tek parça bu taşımada büyük sıkıntı yaratır.mümkün mertebe parçalı tercih edin bence.ip olarakta tanınmış markaları tercih etmekte fayda var bide 0.40 kalınlığı ip misinada geçmeye gerek yoktur bu benim kendi fikrim yalnız.şimdiden rastgele