Jigging&bobin knotter

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında cemil sarihan tarafından paylaşıldı.

1. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Selamlar, yeni jigging yapmaya başlıyacağım , Okuma Salina Sa2 10000 ve Cedros Pro Jig 20-30 lbs ilk takımım....
    Kıyıdan geçen sene jigging yapmıştım bir kaç kez ancak düğüm konusunda ciddi sıkıntılar yaşamıştım , üstelik kullandığım jiglerin ağırılığı en fazla 40 gr dı.Vertical jigging te en az 100 gr belki 150-200 gr lık jigler kullanılıyor , yani düğüm atmak çok önemli, sağlamlığı çok önemli.
    Sonuç Jigging te misina ile ip arasında atılan düğüm çok önemli , bu durum beni araştırmaya itti ve bu ürünü buldum nette....
    http://www.avdeposu.com.tr/?urun-13650-Shout-Bobin-Knotter.html
    Kullanan varmı ustalardan , ne düşünürsünüz bu aparatla ilgili , video da anlatmış adamlar ancak kullananların fikirleri daha önemli....

2. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Kardeşim dailmation diye video sitesinde leader ile ip misine diye arattır adam gösteriyor düğümü bak olmazsa yardım ederiz başka türlü

3. cemil sarihan

teşekkürler.Düğümleri inceledim, bu şekilde düğüm atıyordum bende .Benim merak ettiğim bu aparatın düğüm atmadan bir bağ oluşturması ve pratikte bunun gerçekten sağlam ve uzun ömürlü olup olmadığı.

4. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Ben de başka bir yerde gördüm bu ürünü geçenlerde. Videoyu da izledim.
    Bana çok saçma geldi Cemil (özellikle o fiyatla). Atılması gereken düğümleri biliyoruz sonuçta, neredeyse leader'ın gücünü hiç zayıflatmadan atılabilen düğümler var. Böyle bir ürün 30 lira olsa düşünürdüm. Alabilirdim demiyorum, düşünürdüm. :eek:

İğne bağlama aparatı var mesela, ki bundan çok daha kullanışlı, basitçe çok güzel düğüm atıyor. Ama onu bile istemedim. Elle yapmanın keyfi başka. ;)

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    düğüm atmak için hocalara sorsanız daha iyi böyle para tuzagı zırzopların gereksiz ürünlerini kafanıza takmayın tutan bununlamı düğüm atıp tutuyor sankii 300 lira yazıq günah

6. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Gereksiz harcamadan öteye gitmez bence fiyatıda oldukça yüksekmiş 320 lira :eek: çeşitli albrightleri kolayca öğrenebilirsiniz bunun gibi bir ürüne hiç gerek olmaz 320 liraya en iyisinden 5 tane jig alınır veya çok güzel bir spin takım oluşturulabilir bu gibi ürünleri gördüğümde ilk söylediğim şey şu olurdu mesela pahalı bir ayakkabı kendisi mi yürüyor arkadaş ? :) yada bu ürün düğümü kendisi mi atıyor ? :)

7. cemil sarihan

Evet Fly da kullanılan iğne aparatının bir benzeri var , oda sanırım aynı işi yapar,ancak tam olarak öyle olmayabilir,ben de kullanan birilerinden bu farkı öğrenmek için bu konuyu açtım ,ancak henüz kullanan birisi cevap yazmadı.En azından fikir cimnastiği yapıyoruz.Fiyat benim içinde alınabilir olamaktan uzakta açıkçası , b,rlikte jigging yapacağım arkadaşımla ortak alabiliriz eğer gerçekten iyi bir yorum gelirse...Teşekkürler...

8. cemil sarihan

Sebestian düğüm çeşitlerini inceliyorum , bir kısmınıda biliiyorum zaten, aslında bunu yapan Japon lar (senin deyiminle zırzoplar) eğer yapmışlarsa bence kesin bir sebebi vardır.Bu para edermi bence etmez,kanatim zaten bu aparatın emtia olarak fiyatı değil ,buluşla ilgili fiyatının bu kadar yüksek olduğunu düşünüyorum,yurtdışında da baktım bir başka markaya ait benzer bir ürün daha var oda bu fiyatlara geliyor.Araştırmaya devam...

9. cemil sarihan

:) 100 lira daha versen balığıda tutup pişireni var :)