selamlar artık antalyada merkezde balık tutmak kıyıdan baya hayal oldu biryerden gelicek param var onunlada jigging seti almak istiyorum ama seçtiklerim kafamda soru işaretleri bırakıyor bana ustadlar yardımcı olabir ise cok memnun olurum teşekkürler... Okuma Salina SA 2 16000 makine OKUMA CEDROS 160-325G JIG KAMIŞ HERON POWERBULL 4X %100 DYNEEMA MİSİNA 300MT ve böyle bir örgü misinayı en az kaçlık almam gerekiyor?... böyle bir set yaptım ama;şu okuma cedros kamış iyimidir kötümüdür karar veremedim okumadan başka kamışta almak istemiyorum kendi kanaatimce ama tabiki fikirleriniz benim için önemlidir. teşekkürler tekrardan.
Misina en az 0,35 mm diyorum dostum kalında olabilir 0,40 0,50 mm Bende de Cedros 65 var makina Jige gidelim beraber biz hazırız ..Antalya adrasan Büyük liman ayarlayalım bu aralar pazar günleri gidiyoruz biz.
hürmet edip saygılarımı sunuyorum vedat abi eğer siz memnunum diyorsanız, ozaman bana bişi söylemek düşmez sizin sözünüz benim için garantidir ozaman
bizimde bir arkadaş fiber tekne almış daha nasib olmadı sunları bir satın alayım sezonda hocam gidicem bende memnun oldum bu arada insallah sezonda bakacaz uyar olabilir gidebiliriz adrasanın adı var biliyorum orada balık var her zaman var
makina ve kamış seçimin gayet güzel bence bendede okuma salina II 10000 lik makina var aynı kamışı almayı düşünüyordum yaza