jigging takımı

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında cihangir007 tarafından paylaşıldı.

1. cihangir007

cihangir007 cihangir

yeni jig takımı almak istiyorum. ama konu hakkında fazla bilgim yok. makineleri hakkında biraz bilgi verebilirseniz sevinirim. 100-200 tl arası makineler ne derece iyidir. ya da 200 tl lik çıkrıklar iş görürümü. tşkkrreeling

2. ilkdefa

ilkdefa Halil Yucel CANAN

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 16000-CEDROS KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    47 KG AKYA
    100-200 tl arası makinalar iş görür yani knedince limitince .. sizi bu spor a alıştırmak için ideal model ve rakamlar.. Osaka 70 jig makinası 150 tl gibi yada ust seviye okuma salina-cedros makınalar .. salina 10000 işinizi mukemmel gorecektir...

3. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Değerli dostlar, Antalya için jig takım ve malzeme çeşitliliği bulunan ve bilgili, samimi tavsiyeler alabileceğimiz bir av market bileniniz, tavsiye edebilecek olanınız var mıdır?

Ekipman çeşidinin bol olmasını önemli bir kıstas olarak düşünün. Marka ve modeli gördükten sonra kendimiz araştırma imkanımız da var ne de olsa...

4. berk_

berk_ Berk

Favori Kamış:
    Okuma safina x 2.40 remixon galaxy 3.00 - captain king fisher 1.65
    Favori Makine:
    Okuma safina pro spa 25 Silverstar Tiger 5000
    internet ortamından almayı neden düşünmünyorsunuz fiyatlar daha uygun birkaç site var ürün çeşitliliğide bol

5. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    bilen varsa şayet süper olur, ben 6-7 yer gezdim çoğunlukla aynı markalar, benzer ürünler var. genelde remixon, discovery, alba vs. satıyorlar, veya her marka ve modelden 1-2 numune şeklinde bulunuyor. buda alışveriş yaparken sıkıntı oluyor, sen a istiyorsun adam sana b getiriyor, başlıyor anlatmaya..

6. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Berk Bey, siteleri geziyorum modellere bakıyorum da birde orada gördüğümüz modeli sadece özelliklerine bakarak almak yerine bir de canlısını görsek, dokunsak hissetsek diye sordum. Yanyana sayfalarda açık duran bir ona bir ona bakıp karşılaştırma yaptığımız bu modelleri sırayla elimize alabilmek güzel olurdu.
    Sonrasında bakılır, eğer fiyat farkı uygun değilse aynı model internetten de sipariş verilebilir.

7. berk_

berk_ Berk

Favori Kamış:
    Okuma safina x 2.40 remixon galaxy 3.00 - captain king fisher 1.65
    Favori Makine:
    Okuma safina pro spa 25 Silverstar Tiger 5000
    Doğru söylüyorsunuz görerek dokunarak almak daha cazip ancak ben lara civarı için konuşayım pek ürün çeşitliliği olan bir av marketi yok telescopic kamış alacak olanlar için fazla çeşit var ama bir surf bir spin dediğmiz zaman 3-4 çeşit üründen fazlası olmuyor makineler içinde aynısı geçerli .Birde dukkan sahibi tanıdık olmadığı sürece pek güvenemiyorum satıcılara o yuzden forumlarda önerilen modelleri internetten almak daha mantıklı geliyor bana

8. hardal

hardal metin

Antalyada Refik alpaslan. akya balıkçılık var dogu garajının orda , ıyı bır arkadastır kendısıde avcıdır tavsıye ederım

9. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Bilgiler için teşekkürler.
    Antalyaya dönünce Refik Bey'le de tanışmaya gideceğim. :)