JONTA KAPTAN 2012 09 25 SİVRİCE ASSOS BALIK AVI VE AFİYETLE YENMESİ

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında muratpmh tarafından paylaşıldı.

1. muratpmh

muratpmh MURAT

SEVGİLİ BALIK SEVER DOSTLAR....mrsparkle
    HANİ DERLERYA ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ,BEREKETLİYDİ,DOSTLAR İLE BERABERDİM,MUTLUYDUM.....
    İŞTE BENDE BU GÜZELLİĞİ YAŞADIM,,
    ASLINDA HER ŞEY GEÇEN EYLÜL AYINDA BAŞLADI,TATİL BİTTİ DÖNÜŞ YOLUNDAYIZ,ÇANAKKALEYE YAKLAŞIYORUZ EZİNEDEN PEYNİRLERİMİZİ ALDIK VER ELİNİ İSTANBUL,YANIMDA MURAT, ARKA KOLTUKTA EŞLERİMİZ EVE GİTME TELAŞI,BAS GAZA..BİR ARA MURAT''YILLAR EVVEL BURALARA YAKIN BİR YERDE İYİ BALIK TUTMUŞTUM DEDİ...''HOPPALA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BU DEDİM VE BİR SAZAN GİBİ ATLADIM LAFIN ÜSTÜNE.....
    NERESİ,
    NERDE,
    NASIL,
    GİBİ BİR LİVAR DOLUSU SORGULAMA SONUCUNDA..
    ASSOS YAKINLARINDA,SOKAKAĞZI MEVKİĞİNDE SİVRİCE KÖYÜ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM..
    BU ARA SEVGİLİ DOSTLAR BENİM ADIMDA MURAT..
    İÇİMDEN GİTSEKMİ GİTMESEKMİ DİYE DÜŞÜNÜRKEN BALIK SEVGİSİ,POSEİDON'UN AŞKI ADINA...BALIK TUTMAYA GİDELİMMİ DEDİM BÜTÜN ARABADAKİLER BİR AĞIZDAN GİDELİM DEDİLER...BİR SEVİNÇ KAPLADI İÇİMİ AYNİ DÜŞÜNCE VE SEVGİ İLE BU GÜZELLİĞİ PAYLAŞMAK ELBETTEKİ TAKDİRİ ŞAYANDI.
    HAVA GÜZEL,ÇEVRE GÜZEL,İNSANLAR GÜZEL DAHA NE İSTERKİ İNSAN..
    SİVRİCEYİ SONUNDA BULDUK,TABİKİ BİRAZ ARADIK(BİLMEYENE ZOR BİR YOL)
    AMAN ALLAHIM BU NE GÜZELLİK,TEPEDEN KÖRFEZİ GÖRMEK MUHTEŞEM..
    SİVRİCE İNSANI İLE TABİATI İLE BOZULMAMIŞ CANIM VATANIMIN EŞSİZ YÖRELERİNDEN BİRİ,HEMEN BİR PANSİYONA YERLEŞTİK MURAT İLE BENİM DERDİM İYİ BİR KAPTAN İYİ BİR BALIKÇI BULMAK,PANSİYON SAHİBİNE GİDİP YÖRENİN EN İYİ KAPTANI VE BALIKÇISINI SORDUK,TEK BİR CEVAP VERDİ JONTA KAPTAN
    KİMDİR BU JONTA KAPTAN DİYE SORDUK,KENDİSİNİN BU YÖRE VE CIVARININ EN İYİSİ OLDUĞUNU, BİR İNSAN OLARAK İYİ NİYETLİ VE SEVECEN BİR KİŞİLİĞE SAHİP,DÜRÜST VE BABA OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
    TABİKİ ÇOK SEVİNDİK... DOSTLAR BU ZAMANDA BÖYLE CANLARA İHTİYAÇ DUYULUYOR,TABİKİ SADECE BALIK TUTMAK DENİZİ SEVMEK DIŞINDA ÇEVREMİZDE HAKİKATEN DÜZGÜN İNSANLARA İHTİYAÇ VAR.
    BULUŞTUK,TANIŞTIK BİRBİRİMİZİ SEVDİK.....
    YAZIMIN SONUNDA JONTA KAPTAN HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİMİ SİZLERE AKTARACAĞIM...DÖNELİM O GÜNE,
    YEMİMİZ YOK..KAPTAN SARDALYE BULUN DEDİ,
    CİVARDA YOK SARDAYE,ATLADIK ARABAYA KAPTANIN REFERANSI İLE KÜÇÜKKUYU,BALIKÇIDA BULAMADIK SARDALYE ,ORADAN ALTINOLUK, ALDIK SARDALYELERİ BİR GÜZEL TUZLADIK GAZETE KAĞIDINA SARDIK VER ELİNİ SİVRİCE...
    SABAH SAAT 08:00 LİMANDAN AYRILDIK,HAVA MUHTEŞEM GÜZEL GİDİYORUZ JONTA KAPTANA SORDUM NEREYE ? ''SİZLERİ BENİM BİLDİĞİM BİR KAYALIĞA GÖTÜRÜYORUM'' TUTARMIYIZ BİR ŞEYLER ...KISMET DEDİ...
    NERDEYSE AÇIK DENİZDE KIYIDAN 3-4 MİL UZAKTA BİR SAAT GİTTİK,KAPTANIN GÖZÜ HEP BALIK BULUCUDA,BİRDEN MOTORU DURDURDU TAMAM DEDİ, BALIKMI BULDUN DEDİM, HAYIR KAYALIĞI BULDUM DEDİ.....
    DERİNLİK 76MT.ATTI ÇAPAYI DENİZE...
    MERCAN OLTAMIZA BİZDE YEMLERİMİZİ TAKIP ATTIK DENİZE..
    O NE MUHTEŞEM BİR VURMA ÇEK BAKALIM.BİR DAKKA MURATTA ÇEKİYOR,JONTA KAPTANDA...MUHTEŞEM DOSTLAR BEN BÖYLE BİR ŞEY İLK DEFA YAŞADIM BAZEN İKİLİ BAZEN ÜÇLÜ BOŞ YOK,200-400 GR ARASI 86 ADET PATLAKGÖZ VE MERCAN YAKALADIK 3 SAAT İÇİNDE SAMİMİ SÖYLÜYORUM YORULDUK İŞARET PARMAĞIMIZ KESİLDİ KESİLECEK,PARMAKLIK TAKTIK AMA GENE ZOR NEYSE HAKİKATEN ÇOK YORULDUK DÖNDÜK.
    TABİKİ ÇOK ZEVK ALDIK..
    ERTESİ GÜNDE İSTANBULA DÖNDÜK..
    YOLDA KESİN BURAYA KIŞINDA GELELİM DİYE MURAT'LA ANLAŞTIK.
    KASIM AYINDA SİVRİCEYE MURAT'LA BERABER TEKRAR GİTTİK,HEM SİVRİCEYİ HEMDE JONTA KAPTANI ÇOK SEVMİŞTİK..
    HAVA SOĞUK DENİZ DALGALI,ÇIKTIK AVA BÜTÜN GÜNÜ GİTMEDİĞİMİZ YER KALMADI AMA SİFTAH YOK..cyrr
    ÜZÜLDÜK TABİ, NEYSE YARIN OLA HAYIR OLA DEDİK,DÖNDÜK PANSİYONA..
    ERTESİ SABAH BİZ GENE DENİZDEYİZ..SONUÇ AYNİidk
    JONTA KAPTAN ÇOK ÜZÜLDÜ, SİZ İSTANBULDAN GELİN BALIK TUTAMADAN DÖNÜN OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY DİYE DİYE BİZE ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ,BİZDE ONU TESELLİ ETTİK,KISMET DEDİK, BİR DAHAKİ SEFERE VSVS..

İSTANBULA DÖNDÜK.. AMA O AŞK VAR YA O AŞK BIRAKMIYOR PEŞİNİZİ BİR AN EVVEL YAZ GELSİN SİVRİCEYE GİDELİM BALIK TUTALIM....

YAZ GELDİ HATTA BİTİYOR BİLE SİVRİCEYE GİTME ZAMANI ......
    SİVRİCE'DEYİZ BU HAFTA EKİP AYNİ,TAŞHAN MOTELE YERLEŞTİK SAHİBİ ALİ BEY VE EŞİ ÇOK MİSAFİRPERVER VE İYİ NİYETLİ İNSANLAR TEMİZ BİR PANSİYONLARI VAR BİZ ÇOK MEMNUNUZ HELE ALİ BEYİN EŞİ, ÇOK AMA ÇOK GÜZEL YEMEKLER YAPIYOR HELE O ZEYTİNYAĞLILARI ENFES...
    SİVRİCEYE GELİRKEN JONTA KAPTAN SÜLÜNEZ ALIN DEDİ BİZDE ALDIK,SABAH SAAT 07:00 DENİZDEYİZ GEÇEN YILKİ KAYALIĞA GİTTİK, FELAKET BALIK YOK KASIM AYINDA BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜM ...BAŞLADIK DENEMELERE 50'LİK PALAMUT ÇAPARİMİ ATTIM BİR ŞEY YOK,RAPALALI SIRTI YAPTIM GENE BİR ŞEY YOK....TEKRAR TAŞ ARADIK GENE MERCANA ATTIK BİR KAÇ TANE KUPEZ O KADAR AKŞAM OLDU DÖNDÜK HAYALKIRIKLIĞI ÜZÜNTÜ..YA SABIR...
    ERTESİ SABAH GENE DENİZDEYİZ BU SEFER YEMİMİZ KALAMAR...
    SIRTIMA GÜZEL BİR KALAMARDAN YEM TAKTIM ÇOK ÜMİTLİYİM MARMARİSTE BU AYLARDA DELİ AKYA VE TOMBİK ÇOK TUTMUŞTUM,BİR HEYECAN ATTIM SIRTI'YI SUYA,İKİNCİ SIRTI'YIDA ATTIM UCUNDA KAŞIK VAR ,ÇİFTE TABANCALI KOVBOY GİBİYİM ,JONTA KAPTAN ÇEYREK YOLLA GİDİYOR,HADİ BAKALIM RASTGELE .....
    YOK BÖYLE BİR ŞEY TIK YOK ,NERDEYSE KENDİM DAHİL,MURAT VE JONTA KAPTANIN AYAK TABANLARINA BAKACAĞIM:)
    NEYSE GENE ÇAPAMIZI ATTIK TEK TÜK BİR ŞEYLER VAR AMA ZEVKSİZ BİR KISMINI YAŞATMAK İÇİN DENİZE ATTIK, BİR KISMINI İSE OSMANA VERDİK(BİZİ HİÇ TERK ETMEYEN MARTI'MIZ)
    GENE BİR KAÇ YER DEĞİŞTİRDİK 146 MT DE OYALANIYORUZ,MİSİNAYI SUYA BIRAK SONRA YEM KONTROLÜ İÇİN ÇEK BIRAK ÇEK BIRAK ,MİSKİNMİSKİN BİRBİRİMİZE BAKIYOR LAFLIYORUZ...............
    BİRDEN MURAT'TAN BİR NİDA ''OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY'' DEDİ VE ÇEKMEYE BAŞLADI..SİZLERE TEK BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM MİSİNANIN KÜPEŞTEDEKİ ZORLANMASI VE SESİ HALA KULAKLARIMDA...
    MURAT;BEN BU BALIĞI KAÇIRABİLİRİM JONTA KAPTAN ,SENİN TECRÜBEN VE BİLGİN BU BALIĞI ÇEKMENİ GEREKTİRİYOR DEDİ...
    JONTA KAPTAN OLTAYI ELİNE ALDI NE HIZLI NE YAVAŞ ÇEKMEYE BAŞLADI BU ARA JONTA KAPTAN MURAT'A KEPÇEYİ HAZIRLAMASINI İSTEDİ .SANİYELER GEÇİYOR GÖZLERİMİZ DENİZİN DERİNLİKLERİNDE,GEÇMİYOR ZAMAN BİR TÜRLÜ. O NE BİR PARLAKLIK GELİYOR DİPTEN SALINA SALINA BİR GELİN GİBİ NE KADAR GÜZEL, MUHTEŞEM....
    20-30 CM KALA MURAT KEPÇELİYOR BALIĞI,ALIYORUZ İÇERİ ÇOK GÜZEL BİR SİNARİT...
    OF BE NİHAYET...ÇOK SEVİNİYORUZ,...
    DEVAM EDİYORUZ JONTA KAPTAN GEÇEN YIL TUTTUĞUMUZ MERCANLARDAN BİR TANE ALIYOR(400GR)....
    BİRKAÇ TANE DAHA TUTUYORLAR(BU ARA DOSTLAR BENDE SİFTAH YOK,O TEKNEDE NE İŞİM VARSA??????!!!!!!!!!!)
    DÖNÜŞE GEÇİYORUZ KAHVENİN ÖNÜNDEYİZ TARTIYORUZ SİNARİTİ 2,950 KG GELİYOR,DİĞERLERİ İLE BERABER 4,5 KG BALIK TUTULMUŞ...
    PANSİYONDA ALİYE TESLİM DİYORUZ BİZİM GÜZEL KIZI,
    AKŞAMA SİNARİT BUĞULAMA YAPACAK BİZE EŞİ İLE BİRLİKTE,VALLA NE DESEM NE SÖYLESEM RESİMLERDE GÖRDÜNÜZ GİBİ HARİKULADE BÜZEL BİR BUĞULAMA YEDİK..ALİ VE EŞİ FIRINDA MUHTEŞEM PİŞİRMİŞLERDİ ,SUYUNU İSE EKMEKLERİMİZİ BALAYA BALAYA YEDİK...
    İŞTE BÖYLE DOSTLAR SİVRİCE’DE YAŞADIKLARIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM,
    SENEYE ALLAH SİHHAT VE AFİYET VERİRSE GENE EKİP OLARAK ORDAYIZ.
    BU ARA, MURAT KARDEŞİM ,BENİM CAN DOSTUM ONUNLA BALIĞA ÇIKMAK ÇOK ZEVKLİ İNŞALLAH DAHA ÇOK GÜZEL BALIKLAR TUTACAĞIZ..
    TAŞHAN MOTEL’İN SAHİBİ ALİ BEY VE SEVGİLİ EŞİ… ONLARA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM .
    VE JONTA KAPTAN.....
    ONUN HAKKINDA YAZILANLAR SAYFALARA SIĞMAZ ....
    ''ADAM GİBİ ADAM''
    DEYİMİ ONA ÇOK YAKIŞIYOR..
    TEŞEKKÜRLER MUSTAFA AĞABEY

MURAT İNSEL

http://www.youtube.com/watch?v=CafUpSc9wIg

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Murat

Raporunu ve videonu keyfle izledim.

Sivrecenin gerçek yüüzünü aksettiren raporun, yakışıklı balıklarınız için ise tebriklerimi sunuyorum.

Sevgiler

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    hasgeldiniz forumumuza Murat agabey. raporunuzu zevkle okudum. Conta kaptani muhtelif raporlardan taniyip imrenerek izliyorduk. sayenizde yüzündeki misafirlerine balik tutturabilmis olmanin gururu ile gülümseyisini tekrar görmüs olduk. tüm ekibe tebrikler.

4. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    İşte av, işte balık, işte mutluluk..
    mutluluk yüzlerdeki gülümsemede bulmuş ifadesini.. tebrikler tebrikler tebrikler.. :clap2:

5. muratpmh

muratpmh MURAT

TEŞEKKÜR...

SEVGİLİ DOSTLAR....
    BENİ ÇOK MÜTEHASSIS ETTİNİZ HEPİNİZE AYRI AYRI TRŞEKKÜR EDİYORUM....

6. blue ocean

blue ocean Halil

Favori Kamış:
    cobra420 sorf/cornoran black star 2.70
    Favori Makine:
    daiwa bg30/catana 30
    En İyi Avı:
    3 kg .balon
    Çoooook güüüzelll en kötü gününüz böyle olsun.

7. Çim adam

Çim adam Aydın

Tebrikler abicim, çok hoş bir anlatım ve video izlettirdiğiniz için teşekkür ederim

8. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    murat abi biz burdakiler conta kaptanı orhan abi ile ortak avlarından tanıyorduk sizi de tanıdık memnun olduk.tebrikler

9. heraklitus

heraklitus GÖKHAN

Favori Makine:
    Ryobi Kobe 4500
    Murat abi tebrikler.Güzel ve keyifli bir av olmuş.Özellikle videodaki şarkıyıda çok beğendim ki rica etsem ismini alabilrmiyim.

10. muratpmh

muratpmh MURAT

FON MÜZİĞİNİN İSMİ.....

SEVGİLİ GÖKHAN,
    BENİ İZLEDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,ŞARKININ İSMİ SESSİZ GEMİ,SÖYLEYEN HÜMEYRA...

SEVGİ İLE KAL

11. heraklitus

heraklitus GÖKHAN

Favori Makine:
    Ryobi Kobe 4500
    Teşekkürler abicim.Bana göre en güzel mutluluk denizin ve onun verdiği nimetler..Herzaman avınız daim,oltalarınız dolu olsun.Darısı bize..:)

12. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Süper br av ve anlatım olmuş

Ellerinize sağlık daha güzel ve bereketlı avlar dilerim.

13. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    güzel paylaşımınız için teşekkürler abi:) güzel ortam kurmuşsunuz keyfini çıkarmışsınız..bizede yarasın demek düşer :)

14. muratpmh

muratpmh MURAT

TEŞEKKÜR...

TÜM DOSTLARA TEKRAR TŞK EDİYORUM....
    DENİZ VE BALIK SEVGİSİ HER ZAMAN GÖNLÜNÜZDE DAİM OLSUN...

15. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Murat Abi anlatım ve duyguların harika tuttuğunuz balıklarda ona keza çok güzel.. Ayın 29. oradaydım ve taşhan motelde konukladım gerçektende motel sahibi Ali Abi harika biri motel şahane akşam yemeğinden sonra uykuya dalmışım ve sabah beni zor kaldırdılar :)

16. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    eylülün 27si daha haftası dolmadı ;) kafa bir anda esince pehlivanla beraber soluğu sivricide aldık niyetimiz balık değil sadece forumda merhabalaştığımız abilerimizi tanımak:) meydan kahvesine vardığımızda sima olarak tanıdık birini gördüm :) kısa bir tanışma anı:)

abim kusura bakmayın ama siz conta kaptanmısınız

evet nereden tanıdın beni

bazen forumlardaki raporlardan görmüşlüğümüz var deyince vedat abi conta kaptan ve şener komutanla muhabbetler aldı başını gitti ve o zaman geçen hafta misafirlerle 3 kğ sinarit tuttuk dedikleri misafirlerde sizlerdiniz heralde :)

17. muratpmh

muratpmh MURAT

MUSTAFA KARDEŞİM İLGİNE ÇOK TŞK. EDERİM,SİVRİCE ÇOK GÜZEL BİR YER ,SİZLER GİBİ DEĞERLİ DOSTLARIN DAHA ÇOK ZİYARET ETMESİ DİLEĞİMDİR....

18. muratpmh

muratpmh MURAT

MERT KARDEŞİM,TAŞANDA KALMAN ÇOK GÜZEL...BALIĞA ÇIKMADINMI ?

19. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Çıktım Murat Abi, keyif aldım Orhan Amcayla birlikte gerçekleştirdik avımızı

20. drclnie

drclnie Cihan Gumrukcu

Sivrice de balik tutmak icin hangi aylar uygundur tashan da kalicaz ama bosuna gitmeyelim giden arkadaslar yardimci olursa sevinirim.