Değerli Arkadaşlar, Kıbrıs bayimiz Kılınçlı Av Pazarının sitesinde yayınladığı, Girne'de müşterisi ile birlikte tuttuğu 36 Kg. Akya avı videosunu sizlerle paylaşmak istedim. Bu avda ProCatch Projig-1 150gr OR Jig yem kullanılmıştır. Saygı ve Sevgilerimle, Burç Karadeniz hazirolta.com http://www.youtube.com/watch?v=yTDn0_Z2ybQ&feature=player_embedded
Anaaaaaaaaaaaa bu ne beeeeeee bağrışından kendilerininde şaşkınlığı ortada doğrusu güzel av olmuş paylaşım için teşekkürler sevgiler...
paylaşım için teşekkürler ava katılanlarada tebrikler şu jig için sırf antalya adrasana gideceğim bende böyle bir kuzu yakalayıp bırakmak istiyorum reeling
Daldan erik toplar gibi raflardan jig toplanmasını da ilk kez gördüm. Balık mı? Başka yerde daha büyüklerini de görmüştüm.idk
adamlarda para var pazardan elma alır gibi jig alıyorlar biz bi tanesini almak için önce 50 öneri alır sonra 50 yere gideriz balıga gelince gayet güzel ancak reklam kokan hareketler var yinede ellerine saglık 2,5-3 yıl kıbrısta kaldım girne limanından yakala ye ve lefkoşa iç gölden iyi yakalabırak yapardım