gündüz gelmistim kabataşa ramazandı oruçluydum vakit geçsin istedim izmarit atım dedim günesliydi hava balık yoktu 3 tane izmarit aldım aksam üstü gene çinekopçular geldi çinekopa atıyor benimde iftara yetişmem lazım ama dedim 3 tane izmarit var atsan atılmaz satsan satılmaz neyse dedim yem yapim çinekopa atım atttım 10 15 dakika bekledim iftara az kaldı toparlanıyorum oltaya çektim bir baktım ufak çinekop geldi varlığıyla yokluğu belli değil bir baktım yanımdaki adam sarı kanat aldı ben gaza geldim sunlarıda atım dedim yanımdakiler çinekop almaya basladı lan bir baktım oltanın ucu lak etti tak vurdum tasmayı ağır ağır geliyor reeling herhalde posetle birlikte çekiyorum dedim çekiyorum çekiyorum birden 20 25 mt öteden kafa attı bu hemen vurdum oltanın ucunu dibe shock tam karaya gelince ani kendime doğru bir asıldım nasıl seviniyorum nasıl seviniyorum sarıldım öptüm balığı resmen herkes toplandı etrafıma kaba lüfer lüferden biraz daha iri az daha büyüse kofana olucakmış sonra 2 çinekop daha aldım eve döndüm
güzel bir hikaye neşenin heyecanın tavan yaptığı muhteşem anlardan biri bu güzel hikaye için teşekkürler
En heyecan veren av lüferdir bence hem kafayi dagittiri hem dinlendirir geldiginde de büyük haz verir. Tebrikler
ALLAH tan iğneler çenesinin yanından girmiş yoksa kaçardı o balık benim ozmanlar kamış ve motor dandikti kesin kaçırırdım
Mustafa kardeş balıkçı litarütürine ve laflarına çok güzel bir kelime öğrendik sayende OLTA LAK ETTİ TAK VURDUM TASMAYI Lakabımı bundan sonra değiştireceğim Lak etti tak vurdu tasmayı İsfendiyar. Bu arada benim de soyadım topçu Sevgiyle İsfendiyar Topçu (Namı diğer Lak etti tak vurdu isfendiyar)
Sayın Kardeşim Murat, Çok güzel av olmuş,tebrik ederim.Yalnız arada sırada bir tane virgül,üç beş büyük harf,bir iki tane de nokta kullanırsan daha bir heyecanla okuruz. Maşallahın var bak smileyleri ne de güzel kullanıyorsun halbu ki