kabataş çinekop maceram

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında murat topçu tarafından paylaşıldı.

1. murat topçu

murat topçu murat topçu

Favori Kamış:
    rus kamışı eskiciden almıstım
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    kaba lüfer
    arkadaslar ögün aksam üstü çinekopa gidicem ve hırsızlı atıcam güzel yem bulamadım millet üç alsa biz bir alıcaktık o kadar kötü yem buldum saat daha erken yanımdaki ihtiyar iki tane aldı dedim bu saatte aldıysa aksam üstü fena bastırıcak ama yemden yakınıyorum aksam üstü oldu adamlar ara ara almaya basladı bir iki tane aldım bende neyse benim iğneler iyi atladımmı düsmemesi %10 dur tamam neyse birden kabatasta kösede kıraçalar birikmis bir kepce olsa bir vurusta yarım kilo balık alıcaz o derece çinokop kıstırmıs bunları oraya daha öncede sarayburnunda yasadım bu olayı kalın çapariyle sanki ince çapari gibi kıyıdan istavrit alıyordum neyse dalga bir vuruyordu köseye kıracalar karaya atıyordu oradan idonun gemileri geçer saat 19 gibi o millet sonra isi gücü bıraktı karaya vuran kıraçaları toplamaya başladı tabi bende canlı yem birde kıraça balık bastırıyor kaçarmı bayağı bir topladıktan sonra kıraçayı bir atıyorum havada kapıyor çinekop sonra canlı yem yaa hiç beklemeden ikinci kes atıyorum aynı yemi öyle böyle bayağı çektim çinekop hatta takım yıprandı tek iğne attım onla yakalıyorum 32 33 parça çinekop yaptım aksam 9 za kadar sonra elimde biraz daha kıraça vardı onlarıda degerlendirmeye aldım yüzeyden tarama yaptım 8 9 tan sonra balık seyrelir genelde karaya iner o saatler ısığa gelir hazır diri diri kırça varken yakın yüzeyde samadıralı ile taradım bir iki kere attığım bütün kıraçanın yarısı gelince heh tamam dedim daha bir konsantra ile 6 7 tane öyle aldım

2. ESER BABAOĞLU

ESER BABAOĞLU ESER

Favori Kamış:
    REMİXSON MASTER 4 MT
    Favori Makine:
    REMİXSON MAGNUM 6000
    Tebrikler,güzel Av Olmuş Olmasinada Tarih Ne Ne Zaman Yaptin Bu şovu Yazmamişsin.

3. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Ne anlattiği belli değil, hangi zamanı anlattığı belli değil, cümleler nerde başlıyor nerde bitiyor belli değil, kim olduğu da belli değil. Bodoslama dalmış foruma aklına geleni yazmış. Hatta Lüferde tutmuş bi ara onuda anlatmış ordada hiçbişey belli değil :D

4. murat topçu

murat topçu murat topçu

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    kaba lüfer
    bir 5 6 sene oluyor herhalde bodoslama daldım ama olanı biteni samimice yazdım aklıma geleni yazmadım talihsiz anılarımda çoktur balık konusunda

5. 13114

13114

Favori Kamış:
    Michell 4.20 surf
    Favori Makine:
    Daiwa bg30
    Yaa milletin ağzını yüreğine getirdin kardeşim:)
    Zaten İklim değişikleri falan derken temmuz ayında fındıklıda öyle bir şeye inanan da çıkardı:)

6. LeventYasir

LeventYasir Levent KOBAK

Anlayan bir kişi türkçe tercümesini yapabilir mi olayn nerede ve nasıl olduğu ( 5N1K olayı )

7. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Sevgili Murat anlaşılan o ki bu raporunu tekrar ele alacaksın yeniden yazacaksın..aceleye getirmeden..:eek: :)

8. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    :rolleyes: kolay gelsin iyi akşamlar bende bu raporu pek çözemedim

9. Amenthalas

Amenthalas Aytaç

Favori Kamış:
    Okuma Safina X 270 10-35GR
    Favori Makine:
    Shimano Zeric 2500F
    En İyi Avı:
    Ben Onu Çoktan Kaybettim,Diğerleri Avuntu...
    Bu gibi arkadaşların matrix sisteminden fırlaya geldiklerini ve bot olduklarını düşünüyorum şaka bir yana bizde böyle balıklar yakalayabilecekmiyiz acaba ...

10. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Sınav sorusu gibi olmuş bu. Gereken yerlere, uygun noktalama işaretlerini koyunuz. :) Güzel paylaşım olmuş Murat ama arada nokta, virgül, büyük harf falan kullansaydın. Bir çırpıda okudum sayende :)

11. murat topçu

murat topçu murat topçu

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    kaba lüfer
    benim burada anlatmak istediğim arkadaşlar yemim düzgün değildi terettütdeydim çinekop yüzünden köseye sıkısan kıraçaları dalganın karaya atmasıyla yemim dandik diye düsünürken taza kanlı canlı kıraçayı yem diye kullanmaya başladım balığında güzel yapması sonucunda çok seri bir sekilde kovayı doldurdum yoksa daha önce çok çinekop tuttum kabataşta 5 lik yoğurt kovasını dolduracak kadar bir çok kez lüferde aldığımı bilirim bir palamut nasip olmadı nedense